Stralingsvrij slapen mobiel alpenden nachtconsole arve hout

Stralingsvrij slapen mobiel alpenden nachtconsole arve hout

Kruik met hoes Prolana warmwaterkruik met hoes biologisch katoen

Kruik met hoes Prolana warmwaterkruik met hoes biologisch katoen

Zijden slaapmasker 100% moerbei zijde satijn zacht oogmasker

Met een 100% moerbei zijden slaapmasker kunt u heerlijk slapen op elk moment en overal. Het zijden satijn slaapmasker is heerlijk zacht en glad en heeft een elastische hoofdband. Het is aan beide zijden bruikbaar en 100% natuurlijk. Dit komt omdat de oogpads ook gevuld zijn met 100% zijde. Daarom is dit zijden slaapmasker luchtdoorlatend, zeer zacht en comfortabel, en bovendien heeft een gunstig effect voor huid. Mede hierdoor wordt zijde door veel dermatologen aanbevolen ter voorkoming van rimpels. De huid rond uw ogen kan hydrateren en ademen. En dat is wel anders met een oogpad vulling van synthetisch materiaal.

Dit 100% zijden slaapmasker is geweven en vervaardigd in de zijde spinnerij Plauener Seidenweberei te Duitsland. Een traditioneel ambachtelijke zijde weverij uit Oost-Duitsland waar vakkundige kennis niet verloren is gegaan.

TIP: Draag het elastiek iets lager, naar de nek toe, dan voelt u geen druk op de ogen.

Vanaf € 44,95
Nog %1 beschikbaar

Product eigenschappen van zijden slaapmasker:

Merk: Plauener Seidenweberei
Materiaal: 100% moerbei zijde
Kleur: Helios natur of noir
Extra: Het slaapmasker heeft 1 verstelbare elastiek.
Draag de elastiek iets lager, naar de nek toe, dan voel je geen druk op de ogen
Onderhoud: Handwas met schoonmaakazijn of zijdewasmiddel

Waarom een Plauener moerbei zijden slaapmasker

– Moerbei zijde is zeer fijn en zacht, het heeft een prachtige glans en kleur.
– Plauener Seidenweberei heeft een eigen spinnerij en vervaardigd al 75 jaar in eigen huis zijde producten zoals beddengoed, nachtkleding, kamerjassen, dassen etc.
– De moerbei zijden slaapmasker verduisterd de ogen zodat je overal en altijd goed kunt slapen. Donker is voor de ogen belangrijk bij de aanmaak van melatonine. Het slaaphormoon wordt alleen gemaakt in een donkere omgeving.
– De eiwitten van zijde zijn huideigen en hydraterend voor onze huid. Het voorkomt daarom kraaiepootjes en rimpeltjes rond de ogen. Echte moerbei zijde speciaal geweven volgens de technieken van Plauener maakt dit slaapmasker zeer zacht, glad en bijzonder.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar