Magnesium Zechsal

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Eco bedden specialist Bedaffair.nl weet meer over slapen dan bedden en matrassen alleen. We bieden een totaalpakket van producten die gunstig zijn voor de slaapfunctie, zoals bijvoorbeeld het essentiële mineraal magnesium. Magnesium is een mineraal dat onontbeerlijk is voor de mens en een sleutelrol heeft in tal van fundamentele, cellulaire processen. 

Waarom is magnesium belangrijk voor goed slapen?

Het mineraal magnesium is een belangrijke cofactor in de synthese van neurotransmitters. Magnesium is noodzakelijk voor omzetting van tryptofaan in serotonine (is betrokken bij stemmingen, tot rust komen) en melatonine (bevordert inslapen en recuperatie) en voor de omzetting van tyrosine in dopamine (speelt rol bij ervaren van genot, blijdschap en welzijn).

Bestel bij Bedaffair.nl het beste en meest pure magnesium ter wereld.

Zechsal producten bevatten de meest pure magnesium ter wereld. De 250 miljoen jaar oude magnesium kristallen zijn puur, onaangetast en bevatten de hoogste concentratie lichaamseigen magnesiumchloride. Elke lading kristallen uit de unieke Zechstein bron wordt streng en zorgvuldig gecontroleerd op zuiverheid en concentratie. Zechsal geeft hiermee ook de zekerheid dat haar producten volgens de EU-cosmetische richtlijnen (directive 76/768/EEC) en met geborgde kwaliteit worden geproduceerd. De Zechsal producten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij.

Wellness magnesium 

Zechsal magnesium is goed voor lichaam en geest. Het lichaamseigen magnesium draagt bij aan ontspanning en balans. Niet voor niets wordt magnesium wel het anti-stress mineraal genoemd. Magnesium is een belangrijke bron voor de energievoorziening en werkt als een natuurlijke tranquilizer.

Dagelijks gebruik van Zechsal magnesium geeft een aangename ontspanning, zorgt voor geestelijke veerkracht en geeft je meer energie. Met Zechsal steek je letterlijk beter in je vel!