Bamboe lantaarn windlicht buiten/binnen

Bamboe lantaarn windlicht buiten/binnen

Plaid katoen biologisch 140x200 cm

Een ongelovelijk zachte plaid van biologisch katoen. De AURA plaids zijn onze best verkochte plaids. De prachtige kleuren brengen stijl en sfeer in je slaapkamer. De plaids zijn ook zeer geliefd om lekker onder te kruipen op de bank of stoel.  Bedaffair's mooie verantwoorde spreien en plaids zijn ideaal om direct wat kleur en warmte aan je leven toe te voegen.

De maat is ca. 140x200 cm.

Vanaf € 79,95
Nog %1 beschikbaar

Specificaties plaid Aura biologisch katoen:

Materiaal: 100% biologisch katoen
Kleur: groen, henna, geel
Oorsprong: Duitsland
Maat: 140 x 200 cm 
Verpakking: per stuk

EEN FIJNE PLAID VOOR OP DE BANK OF VOOR OVER HET BED

Geniet van onze plaids die u online of in onze 800 m2 showroom kunt kopen. Dezelfde of de volgende dag kunt u al onder onze heerlijke zachte plaids kruipen. Knus en warm voor een avondje op de bank. Al onze plaids zijn superzacht en écht duurzaam. Want Bedaffair's plaids zijn 100% biologisch of gemaakt van gerecycled katoen. De wijze waarop onze producten zijn geproduceerd vinden we belangrijk. Sinds 1994 letten wij nauwgezet op de productie en de productieomstandigheden. Dit doen we samen met keurmerken, die de situatie regelmatig controleren en daarmee garanderen dat u een duurzame en eerlijke keuze maakt voor materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

KNUS PLAID VAN SCHOON BIOLOGISCH KATOEN

Onderschat de kracht van een knus en warm plaid niet. In een oogopslag kan het plaid de hele look en sfeer van je bed of bank veranderen. Een plaid gemaakt van biologisch katoen is lekker schoon. De katoen garens zijn nog nooit met pesticiden in aanraking gekomen. En dat is een fijn idee.

KOOP PLAIDS ONLINE

Mooie plaids online kopen of bij ons in de 800 m2 showroom en zoek je dan biologische, fairtrade en duurzame keuze? Geniet van een zachte plaid die op een eerlijke manier wordt geproduceerd, net als met onze eco dekbedden, kussens, matrassen en bedlinnen van de hoogst mogelijke, duurzame, kwaliteit.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 5 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!