Vloerkleden

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

Natuurlijke vloerkleden

Vloerkleden gemaakt van natuurlijke of gerecyclede natuurlijke materialen zijn zeer geliefd. In assortiment van Bedaffair treft u uitsluitend vloerkleden aan van natuurlijke materialen. Zoals jute, katoen, gerecycled katoen tot en bijzondere materialen zoals hennep.

Natuurlijke vloerkleden hebben veelzijdige eigenschappen en komen in allerlei vormen, kleuren en dessins. Vloerkleden van jute of gerecycled hebben niet alleen  een moderne uitstraling, maar kunnen ook een speelss of juist een chique en luxe sfeer geven. 

De robuuste en veelzijdige eigenschappen van natuurlijke vezels maken ook verschillende weeftechnieke mogelijk. Een jute en gerecycled katoen tapijt hebben meestal een geweven structuur.

Duurzame vloerkleden van natuurlijke of gerecyclede materialen

Een vloerkleden gemaakt van natuurlijk vezels geven elk huis sfeer, warmte en een aangename natuurlijkheid. In de woonkamer of de slaapkamer zijn vloerkleden gemaakt van natuurlijke vezels de perfecte accessoire. Natuurlijke vezels hebben uitstekende thermoregulatoire eigenschappen. Door deze "losse en holle" structuur zijn ze in staat om waterdamp op te nemen en terug te geven wanneer dat nodig is, wat vooral geldt voor jute, hennep en (gerecycled) katoenen tapijten. Bovendien kunnen ze effectief warmte opslaan.

Het mooie van eerlijke vloerkleden

Meer dan 152 miljoen kinderen wereldwijd verrichten dwangarbeid. Bedaffair doet hier niet aan mee. Onze vloerkleden en tapijten hebben dan ook het Goodweave keurmerk. Goodweave controleert regelmatig en onaangekondigd de productieplaatsen op kinderarbeid en schuldslaven. Bovendien draagt Goodweave bij aan sociale en ecologische ondersteuning van minderheden.

Koop vloerkleden van natuurlijke vezels online

Een vloerkleed van natuurlijke vezels is een prachtig hoogwaardig natuurlijk product. Natuurlijk en esthetisch. Natuurvezel tapijten imponeren niet alleen met hun verscheidenheid aan ontwerpen, maar ook met een veelheid aan verschillende kleuren. Natuurlijke vloerkleden zijn erg populair dankzij hun natuurlijke materialen. Het assortiment varieert van katoen, jute, hennep en gerecycled katoen.