Bed kopen Amsterdam

Bed kopen Amsterdam

U wilt een bed, compleet met matras en bedbodem, kopen? Bij Bedaffair te Heemstede bent u aan het goede adres. Wij helpen u graag verder bij het uitzoeken en het kopen van uw ideale bed. Of u nu op zoek bent naar een degelijk ledikant, een comfortabele boxspring, een handige slaapbank of een leuk bed voor op de kinderkamer, u vindt het allemaal in het uitgebreide beddenassortiment van Bedaffair Heemstede. U kunt uw nieuwe bed gemakkelijk en voordelig online kopen in onze uitgebreide webshop.  Wilt u de bedden en matrassen eerst bekijken en wellicht uitproberen of heeft u behoefte aan goed slaapadvies? Dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze 800 m2 showroom in Heemstede.

Verantwoord bed kopen Amsterdam

Wanneer u er voor kiest uw bed te kopen Bij Bedaffair in Heemstede kunt u er vanuit gaan dat u een in West-Europa vervaardigd topproduct mee naar huis neemt. Bij ons staat verantwoord produceren met een zo laag mogelijke impact op het milieu hoog in het vaandel. Daarom worden onze bedden en andere slaapartikelen bijvoorbeeld zoveel mogelijk vervaardigd van natuurlijke materialen en hoeven onze producten geen (vervuilende) wereldreis te maken voordat ze in de showroom staan. Daarnaast vinden we het zeer belangrijk dat onze bedden daadwerkelijk bijdragen aan een zo goed mogelijke nachtrust en een gezond leven. Kortom, als u een bed koopt bij Bedaffair kiest u voor duurzame kwaliteit.

Welk bed kopen?

Weet u nog niet precies welk bed het beste bij u past? Kom gerust langs in onze showroom. Onze medewerkers hebben de kennis en ervaring om het bed te vinden dat het beste bij u past. Ook telefonisch of via de mail beantwoorden we met alle graagte uw vragen over onze slaapproducten.

Locatie Amsterdam

U vindt onze beddenshowroom aan de Cruquiusweg 27a, 2102 LS te Heemstede. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren.