Bedaffair

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 78

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 78

per pagina

Bedaffair is de grootste ecologische bedden speciaalzaak. De winkel te Heemstede (Haarlem) is maar liefst 800 m2 groot. Bij Bedaffair vindt u zowel online als in de showroom prachtige massief houten bedden, matrassen (pocketvering en natuurlatex), ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en beddengoed van de meest faire en verantwoorde herkomst. 100% eco dus.

Online een matras kiezen en bestellen zonder risico! U kunt gewoon proefslapen.

Wilt u online een duurzaam matras kopen, dan wilt u geen risico lopen. Een goed matras is de basis van een goede nachtrust. Maar ook voor veel mensen een behoorlijke investering. Online een matras kopen kan voor veel mensen nog een drempel zijn. Als binnen 60 dagen blijkt dat de hardheid van het Bedaffair natuurlatex matras niet bij u past, kunt u éénmalig de kern van het natuurlatex matras ruilen voor een andere stevigheid.
U hoeft niet te haasten, u kunt er 60 nachten over slapen. Wel is het een voorwaarde dat u minimaal 4 weken gaat testen voordat u uw conclusie trekt.

Lees hier meer >> 

Service en persoonlijke aandacht

De eigenaren Arend en Marjolein Vaders en het vakkundige Bedaffair team bieden u een unieke service en persoonlijke aandacht. Arend en Marjolein Vaders pioniers waar het ecologisch slaapcomfort betreft, zijn gestart in 1994 met natuurlijk slaapcomfort. Arend Vaders is 20 jaar ambachtelijk beddenmaker geweest, samen met Marjolein Vaders hebben zij zowel een ambachtelijk beddenbedrijf gehad. Momenteeel richten zijn zich op het adviseren. Met hun jarenlange ervaring, ambachtelijk vakmanschap en specialistische kennis over matrassen en bedden biedt het Bedaffair team u een unieke service en persoonlijke aandacht. Bedaffair staat bekend om de no-nonsense, vakkundige service en persoonlijke aandacht.

Historie

De reden dat wij (Arend en Marjolein Vaders) in 1994 begonnen zijn met het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit Hollandse en Duitse comfortabele en verantwoorde bedden, is vanuit de overtuiging dat snel en goedkoop bedden produceren, ergens heel ver weg, een enorme negatieve impact heeft op je gezondheid en het milieu. Dat moest anders, vonden en vinden wij. We willen dat onze producten iets toevoegen: een gezond leven, een goede gezondheid, een zalige nachtrust, een lange levensduur, hoge kwaliteit en eerlijkheid voor de toeleveranciers in de handelsketen.

Weet waarop u slaapt

Heel veel mensen hebben geen idee waar ze precies op slapen. De meest verkochte matrassen zijn gemaakt van (koud)schuim, polyether of traagschuim. Dit bestaat uit chemische componenten, waarvan de grootste aardolie is. Om meerdere, voor de hand liggende redenen is dit niet gunstig voor het milieu. Daarnaast geeft een dergelijk matras, in het begin zeker, dampen af die je liever niet inademt. Bedaffair biedt een gezond en mooi alternatief, tegen zeer voordelige prijzen.

Slapend werken aan een duurzame wereld

Bij Bedaffair werkt ieders nachtrust aan een duurzame samenleving waarin levenskwaliteit centraal staat. Meer weten? Onze kennis, passie en zeldzaam unieke manier van adviseren waar het gezond en weldadig slapen betreft hebben we gerealiseerd in deze prachtige winkel. 
Met een eigen smaak en beleving. En waar eerlijkheid, service en advies nog steeds hoog in het vaandel staan.

Beleef bedaffair.nl

Bedden en matrassen van natuurlijke materialen, dàt is en blijft onze passie. Europees ambachtelijk vakmanschap voor een Hollandse prijs. Wij kiezen voor Europese produkten zodat we kwaliteit, ambachtelijk vakmanschap en pure eerlijkheid kunnen garanderen. Zodat u èn wij met een gerust hart kunnen slapen.
Kom proeven, voelen, testen en beleven. Gun uzelf een goed, schoon en mooi bed, een eerlijk advies en een heerlijke welverdiende nachtrust.