Lezersactie

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Over Bedaffair

Bedaffair’s matrassen zijn duurzaam in teelt, productie, gebruik en afvalfase. Ze worden lokaal en ambachtelijk geproduceerd van hernieuwbare grondstoffen. Naast een heerlijk slaapcomfortabele nachtrust, vrij van schadelijke stoffen biedt Bedaffair oplossingen voor het matras afvalprobleem en de circulaire bio-economie. Wij reduceren een enorme uitstoot aan CO2 en zetten een halt op de immense afvalberg van 1,6 miljoen weggegooide plastic matrassen per jaar in Nederland.

En dat is nog niet alles. Wij reduceren en hergebruiken al jaren natuurlijke grondstoffen. Ons knipafval biokatoen en biologische wol worden teruggestuurd naar de verwerker, die hier weer nieuwe lagen katoen en wol kan maken. Het snij-afval van onze natuurlatex matraskernen wordt versnipperd en deze vind je terug in fijne hoofdkussens.

Ook ondersteunen wij biologische landbouw, en betalen een eerlijke prijs aan de allerarmsten. Dat zie je terug aan onze keurmerken.

Ook interessant: de tencel matrashoes (tijk) van het te winnen natuurlijke circulaire matras heeft per vezel tot 2000x minder bacteriegroei dan een polyester vezel. Een natuurlijk matras is dus niet alleen goed voor de aarde, je slaap ook nog eens veel hygiënischer en gezonder.