Dekbed dons DELUXE ECO duurzaam warmteklasse 3

Dekbed dons DELUXE ECO duurzaam warmteklasse 3

Wollen dekbed 4-seizoenen biologisch wol

Heerlijk onder de wol. Met dit heerlijke eco wollen 4 seizoenen dekbed slaapt u in elk seizoen comfortabel. Nooit te warm of te koud. Dit prachtige, zachte 100% biologisch wollen dekbed van Bedaffair bestaat uit twee aparte delen. Een wollen dekbed deel voor de zomer en een wollen dekbed deel voor de lente of herfst. Bij echt koude nachten combineert u de delen eenvoudig. U hoeft slechts de biologisch katoenen linten aan elkaar te knopen.

GOTS

Vanaf € 279,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES 4 SEIZOENEN WOLLEN DEKBED:

Merk: Bedaffair
Soort: 2-delig biologisch wollen dekbed
Afmetingen: 140x220 cm, 200x220 cm, 240x220, 260x220 cm
Kleur: Off-white
Warmteklasse: 3 + 4
Warmte type: Voor iedereen, het 4 seizoenen dekbed is aan te passen aan elk seizoen en slaapvoorkeur.
Materialen: Vulling: 100% biologische scheerwol
Tijk: 100% biologisch batist katoen
Anti-allergeen: Ja. Bacteriën houden helemaal niet van het gladde oppervlak van de tencel vezel. Hierdoor is de aanwezigheid van huisstofmijt vrijwel uitgesloten
Model: Met speciale bodyfit stiksels

Vulgewicht: 190 + 400 gr/m2
Gewichtsklasse: Medium
Garantie: 3 jaar op constructie en materialen
Levensduur: Wollen dekbedden gaan probleemloos 8 jaar of langer mee als u er goed mee omgaat: regelmatig luchten en opschudden en niet bewaren in een plastic zak.
Onderhoud: Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger, dekbed kan gewassen worden maar in de praktijk zijn ze te groot voor de wasmachine. Dekbed regelmatig luchten.
Keurmerken: Katoen: GOTS

ZACHT & COMFORTABEL 4 SEIZOENEN WOLLEN DEKBED

Bedaffair’s 4 seizoenen dekbed van biologische wol, is net wat zwaarder dan dons. U voelt dat er een dekbed op u ligt, maar u wordt er niet onder bedolven. Wol is een van de ouste natuurlijke vezels die de mens gebruikt. Een wollen dekbed is heerlijk warm en aangenaam. Wol kan veel vocht opnemen zonder nat aan te voelen. Zo ervaart u altijd een aangename temperatuur. Dat is heerlijk slapen!

MEER COMFORT MET WOLLEN DEKBEDDEN

Alle wollen dekbedden van Bedaffair zijn 2.20 lang. Dus nooit meer voeten die onder het dekbed uitsteken, of een gat waardoor er onaangename koude lucht naar binnen glipt. Bovendien zorgen de speciale bodyfit stiksels ervoor dat het dekbed zich perfect om uw lichaam vormt terwijl u slaapt. Heerlijk!

WOL IS COMFORTABEL

Wol neemt snel de warmte van het lichaam aan, dus dat is comfortabel in bed kruipen. En wollen dekbedden ademen en ventileren van nature uitstekend, zelfs nog iets beter dan onze donzen dekbedden. Dat wordt versterkt doordat een wollen dekbed zich iets minder rond het lichaam vormt, waardoor u iets luchtiger slaapt.

HELEMAAL BIOLOGISCH

De scheerwol is afkomstig van biologisch gehouden blije schapen en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Daardoor voldoet het dekbed aan de strenge eisen van GOTS. Hetzelfde geldt voor de biologisch katoenen tijk. U weet dus zeker dat uw dekbed 100% eco is. Er zijn geen schadelijke chemicaliën of pesticiden gebruikt. Beter voor u en beter voor de wereld.

ANTI-ALLERGEEN

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.

EEN DUURZAME AANSCHAF

Het traditionele Duitse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Bedaffair's wollen dekbedden worden gemaakt, garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht.

ZORGELOOS BESTELLEN EN GRATIS THUISBEZORGD

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd.

Meer informatie
levertijd 0 - 5 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!