Donzen dekbed eco

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Donzen dekbed kopen

Dons is zeer duurzaam, 97% duurzamer dan een synthetisch dekbed. Het dons is 100% biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen. Bedaffair heeft keuze in eendendons, ganzendons en recycled donzen dekbedden om te kopen. Alle dekbedden zijn in verschillende warmteklassen verkrijgbaar en in diverse maten.

Een donzen dekbed is een luxe om onder te slapen. Ze zijn licht, soepel, ademend en warm. Geniet van het comfort van puur dons of recycled dons in een soepele, zachte biologisch katoenen tijk. Bedaffair's donzen dekbedden hebben een tijk van 100% biologisch katoen. Voor het kopen en een keuze te maken in donzen dekbedden is een batist katoenen tijk heerlijk om onder te slapen. Batist biologisch katoen ademt nog beter en geeft nog meer slaapcomfort dan bijvoorbeeld een percal katoen. Onze donzen dekbedden zijn er voor lente en herfst, krakend koude winters en zelfs voor warme zomers. En natuurlijk een vier seizoenen variant, zodat u altijd het beste dekbed heeft.

ECO DONZEN DEKBEDDEN

Donzen dekbed kopen? De dekbedden van dons bieden een unieke luxe, zoals u die bij geen andere natuurlijke vulling zal ervaren. Een van de meeste gekozen vulling voor een dekbed, mede dankzij de geweldige natuurlijke eigenschappen van dons. Met dons kiest u voor een grondstof dat uitstekend isoleert, goed vochtregulerend werkt en bovendien lekker ventileert. Dat betekent een warme deken in de winter, een koele deken in de zomer en zo min mogelijk last van transpiratie in bed. De dekbedden van dons vormen zich bovendien goed naar uw lichaam, wat heerlijk knus ligt. Een belangrijk voordeel voor mensen die donzen dekbedden kopen is het lichte gewicht van het materiaal. Zelfs bij een warme warmteklasse (1+, 1 of 2) weegt het dekbed niet veel. Een volumineuze deken met een laag gewicht, om een heerlijk royaal nestje te bouwen dat nacht na nacht heerlijk slaapt.

Let op: bij Bedaffair gebruiken we puur en verantwoord dons. En dat is goed om te weten als je een donzen dekbed wilt kopen. Onze eendendons én onze ganzendons dekbedden Downpass-gecertificeerd.

Een diervriendelijk donzen dekbed kopen? Dan zijn Bedaffair's ook recycled donzen dekbedden een diervriendelijk en duurzaam alternatief. Het gerecyclede dons voor onze Circular Down dekbedden collectie wordt ingezameld in Nederland. Hier wordt het streng gekeurd en gereinigd. Het grootste deel van het dons en de veertjes wordt vervolgens gebruikt om nieuwe dekbedden en kussens van te maken (85% kan worden hergebruikt).

Het overige deel, dit heet verenmeel, wordt als natuurlijke compost gebruikt. Ook de katoenen hoes (tijk) wordt gerecycled, deze gaat naar een textiel recycling bedrijf waar het weer voor nieuwe textiel producten wordt gebruikt.

EEN ZACHT EN LICHT DONZEN DEKBED

Het dekbed van dons voor de zomer is een uitstekende keuze. Gewoon online te kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Het materiaal is licht van gewicht en voelt heerlijk zacht aan. En kiest u voor een dekbed in warmteklasse 3? Dan is het heerlijk om daar tijdens het voorjaar en de zomer onder te slapen. Warmteklasse 3 is volgens de TNO-NIPO richtlijnen geschikt voor de lente, herfst en de milde zomers en winters. Wilt u van een donzen dekbed gebruik maken in de winter? Een dekbed in warmteklasse 2 is daar uitermate voor geschikt. De dekbedden met deze warmteklasse is dikker dan de donzen dekbedden in warmteklasse 3 of 4. Heeft u het snel koud of zoekt u gewoon naar de warmste dekbedden die er beschikbaar zijn? Kies dan een ganzendons dekbed. Een ganzendons is een grotere vlok dan een eendendons. Hierdoor is het isolerend vermogen beter. Een ganzendons dekbed is heerlijk warm, zelfs als het buiten flink afkoelt en/of de slaapkamer niet of nauwelijks isolatie kent.

RUIM GEVULDE DONZEN DEKBEDDEN

We hebben meerdere donzen dekbedden in onze collectie en allen zijn ze even fijn. Zo bieden we dekbedden aan gemaakt van eendendons en dekbedden van hoogwaardig ganzendons. Volgens de echte kenners ligt een ganzen donzen dekbed zelfs lekkerder dan een eenden donzen dekbed. We bieden donzen dekbedden aan voor verschillende seizoenen. Op deze manier slaapt u zowel in de lente en herfst als in de zomer en winter even goed. Dankzij de goedgevulde donzen dekbedden heeft u het op die manier nooit te warm of te koud. De temperatuur is precies goed, wat zorgt voor een fijne nachtrust. Bovendien maken we voor onze dekbedden gebruik van eco vullingen. We maken alleen gebruik van verantwoord en diervriendelijker dons en schenken veel aandacht aan de duurzame wijze waarop onze dekbedden worden geproduceerd. Zo kunt u zorgeloos onder uw dekbed kruipen en kunt u genieten van een uitstekende nachtrust. Dankzij de 98% puur donzen dekbedden gaat het om bijna niets anders dan dit fijne materiaal. Om optimaal te genieten van de ventilerende, vochtregulerende en isolerende eigenschappen. Die gedurende de verschillende seizoenen goed hun werk doen, om u koel te houden of het juist lekker warm te laten aanvoelen in bed. Fijne eigenschappen van een extra warm donzen dekbed in de winter of een licht donzen dekbed in de zomermaanden.

Circulair of dons dat is gerecycled is een aparte categorie dekbedden. Er is bij ons zoals aangegeven sprake van 70% dons en 30% puur veren. Op die manier creëren we een heerlijk warm, zacht en soepel dekbed door een hoog aandeel dons. Doordat er wat meer veren in zit, is het dekbed iets zwaarder dan de Bedaffair's dekbedden gevuld met eenden of ganzen dons.

EEN LUXE DONZEN ECO DEKBED VOOR EEN OF TWEE PERSONEN

Een donzen dekbed kopen voor een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed? U heeft online de keuze uit verschillende modellen, in de diverse afmetingen. Houd er rekening mee dat een donzen dekbed eenpersoons de maat van 140x220cm heeft. Op die manier kiest u voor voldoende lengte, gecombineerd met overhang links en rechts van het matras. Een tweepersoons dekbed meet op die manier 200x220 of 240x220cm. Het is wat dat betreft niet voldoende om de maat van het matras aan te houden. Op die manier zou het dekbed te weinig overhang hebben om de warmte vast te houden. Bovendien kiest u met de grotere maten voor voldoende breedte om daar beiden comfortabel onder te kunnen slapen. De meest gekozen maat van een donzen dekbed is 200x220. U kunt online een ecologisch en biologisch dekbed voor één of twee personen kopen, om het bed daarmee mooi op te maken. Geschikt voor de verschillende seizoenen, zodat u het niet te warm of te koud zal hebben.

DONZEN ECO DEKBEDDEN VOOR DIVERSE SEIZOENEN

Wilt u een donzen eco dekbed kopen voor de verschillende seizoenen of een 4 seizoenen dekbed van dons? Bedaffair helpt u graag. Warmteklasse 2 kiest u voor een donzen deken voor in de lente/herfst en de milde Nederlandse winters en zomers. Warmteklasse 3 is goed geschikt voor het voorjaar en de herfst, net als voor de milde zomers en milde winters. Het is een frisser dekbed van dons, voor als u het snel warm heeft in bed. En in de zomermaanden op zoek naar een dekbed van dons om het niet te warm onder te krijgen? Dan is warmteklasse 4 goed geschikt.

Tip: ieder seizoen lekker slapen onder dons? Kies voor ons 4 seizoenen donzen dekbed. Bestaande uit klasse 3 en 4. Te combineren tot een warme winterdeken, of los te gebruiken gedurende het voorjaar, het najaar en in de zomermaanden.

DONZEN DEKBED ONLINE KOPEN

Online een donzen dekbed kopen? Maak een biologische en ecologische keuze met onze dekbedden. Een eco keuze voor duurzaamheid, mét de ideale eigenschappen van een bijzonder materiaal zoals een donzen- of wollen dekbed. Lekker slapen gedurende alle seizoenen. Optimaal comfort en ’s morgens heerlijk wakker worden, of in het weekend nog even iets langer blijven liggen.

Bestel meteen online, dan maken we de verzending naar uw adres zo snel mogelijk in orde. Bezoekt u liever onze 800 m2 showroom? U bent van harte welkom en kunt het donzen dekbed van uw keuze direct meenemen.