Ganzendons 100% dekbed Montana all seasons

Ganzendons 100% dekbed Montana all seasons

Dekbed zomer DELUXE ECO duurzaam verantwoord

Dekbed zomer DELUXE ECO duurzaam verantwoord

4 seizoenen Pilsener ganzendons dekbed Montana

Het 4 seizoenen ganzendons dekbed Montana is één van onze best verkochte 4 seizoenen ganzendons dekbedden. Het dekbed Montana is gevuld met 100% Pilsener ganzendons. Het dekbed is vederlicht en van ongeëvenaarde kwaliteit. Het Montana 4 seizoenen dekbed is gevuld met 100% pilsener ganzendons en heeft een buitengewoon weldadige warmte regulatie. Alleen bij Bedaffair geldt een uniek tevredenheidsgarantie bij het Montana 4 seizoenen Pilsener ganzendons dekbed.

Luxe tijk van zuiver Egyptisch geweven edel batist

De bijzonder soepele tijk is van de allerfijnste zuiver Egyptisch geweven edel batist dat slechts 75 gram/m2 weegt. Zeer soepel en zacht dat zich maximaal laat draperen en de contouren van uw lichaam volgt. Het 4 seizoenen Pilsener ganzendons dekbed Montana heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het vederlichte dekbed. Het 4 seizoenen Pilsener ganzendonzen dekbed Montana behoort tot de top van dons dekbedden. Geniet van de luxe van slapen onder dons.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Downpass certficaat  IDFL documentatiesysteem herkomst ganzendons Zonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaar Vrij van schadelijke stoffen  Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astma

Nog %1 beschikbaar

Specificaties  van 4 seizoenen ganzendons Montana dekbed:

Merk: Donsana
Materiaal: Ganzendons Pilsener, 100% batist katoen
Warmteklasse: 3 + 4
Geschikt voor: 4 seizoenen
Maten: Alle standaard maten. Tevens mogelijkheid op maat te laten maken in elke gewenste vorm of maat.
Soort: 2-delig 4 seizoenen Pilsener ganzendons dekbed

Vulgewicht:

140x220: 350 + 250 g
200x220: 500 + 375 g
240x220: 600 + 450 g

Het vulgewicht + grootte van de donsvlok is bepalend voor de isolatie en warmte beleving. Eenden bijvoorbeeld hebben een veel kleinere donsvlok dan een gans. Een ganzendons dekbed (gevuld met relatief grote donsvlokken) heeft dus minder vulling (=lichter) nodig dan een dekbed van een eendendons (met relatief kleine donsvlokken). Daarom is de warmteklasse de belangrijke aanduiding voor welk seizoen, type mens of koude het dekbed geschikt is.

Kleur: Wit
Materialen: Vulling: 100% Pilsener ganzendons
Tijk: 100% batist katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: 4 seizoenen: cassette
Gewichtsklasse: Zeer licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

Handgemaakt vakmanschap

Het 4 seizoenen ganzendons Pilsener dekbed Montana wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Montana 4 seizoenen ganzendons dekbed behoort tot de top op het gebied van donzen dekbedden. Dons is een natuurproduct en kan zodoende per plaats en per periode verschillen in vulkracht.
Om deze reden wordt de ganzendons van de Montana zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogste is: de 100% witte Pilsener ganzendons. De Pilsener ganzendons is grootvlokkig, volgroeid en bezit de hoogst mogelijke vulkracht.

Model en stikwijze

Het 4 seizoenen ganzendons Pilsener dekbed Montana bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het ganzendons perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het 4 seizoenen dekbed Montana bijgevuld worden met Pilsener ganzendons. De opstaande rand zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het 4 seizoenen ganzendons dekbed.

De tijk van 4 seizoenen Pilsener ganzendons dekbed Montana

De tijk van het 4 seizoenen Pilsener ganzendons dekbed Montana is gemaakt van Egyptisch geweven edel batist. Het allerfijnste zuiver geweven batist dat slechts 75 g/m2 weegt. Deze combinatie van hoogwaardig 4 seizoenen ganzendons en uniek Egyptisch edel batist zorgen voor de hoogst mogelijke soepelheid.

De 100% Pilsener ganzendons dekbedden Montana hebben een extra luxe behandeling ondergaan. De Vital finish is een unieke biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

Alleen bij Bedaffair: Unieke tevredenheidsgarantie bij donzen dekbedden

De ganzendons dekbedden verkrijgbaar bij Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud ganzendons dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor alle Donsana donzen dekbedden.

Koppelbaar

De 4 seizoenen Pilsener ganzendonzen dekbedden Montana zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kunt u de ganzendons dekbedden eventueel aan elkaar koppelen tot de voor u ideale uitvoering.

Alle voordelen op een rij

- Warm en comfortabel weinig gewicht
- Snelle vochtopname en dubbel zo snel droog
- Zeer duurzaam met luxe uitstraling
- Extreem zacht en zeer soepel
- Huidvriendelijk
- Ecologisch verantwoord geproduceerd volgens Öko-Tex Standaard 100
- 100% natuurlijk materiaal en biologisch afbreekbaar
- Alleen bij Bedaffair: unieke tevredenheidsgarantie
- Diervriendelijk

Diervriendelijk dons dekbed

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd 0 - 2 weken