Hennep dekbedden

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Hennep als dekbed is nieuw in Nederland. Terwijl het natuurlijke materiaal minstens zo oud is als katoen, maar superieur in eigenschappen niet alleen voor ons eco-systeem maar zeker ook om onder te slapen.

 • Hennep neem vocht beter op en verdampt het vocht sneller dan katoen. Om deze reden biedt hennep een uitzonderlijk goede klimaatregulatie in vergelijking met andere plantaardige dekbedden.
 • Hennep is vrij van schadelijke stoffen. Het groeit zonder pesticiden, herbiciden en kunstmest.
 • Op de hennep vezel groeien geen bacteriën en schimmels en weer motten. De vezel heeft een natuurlijk afweersysteem dat werkelijk uniek is.
 • Hennep heeft een antistatische werking. Het weer stof af en is ideaal bij gevoeligheid voor elecrosmog.
 • Hennep neeemt geen geurtjes aan, zo blijft je dekbed altijd fris.
  - Voor een kilo hennep is de helft minder water nodig dan voor de teelt van 1 kilo katoen.
  - Hennep groeit lokaal in Europa en hoeft geen verre reizen te maken om verwerkt te worden.

  Daarom ziet Bedaffair hennep als de vezel van de toekomst.

We hebben het allerpuurste hennep voor u gevonden, gemaakt van hennep vezel uit Nederland. Resultaat is dekbedden van een uitzonderlijke kwaliteit. Dit pure hennep is antiallergeen, voelt heerlijk, ademt uitstekend, is koel in de zomer en warm in de winter. Het complete productieproces, van teelt tot afgewerkt product, is op een ecologische manier verlopen. Puur en schoon.

Alle hennep dekbedden zijn gemaakt van de mooiste en sterkste vezels, helemaal ecologisch en vrij van chemicaliën. Iedere avond kunt u onder uw zachte, schone en duurzame dekbed heerlijk wegzakken in een gezonde, diepe slaap, die we in onze vaak drukke levens nodig hebben. Goed voor u, goed voor de wereld. Slaap lekker. De Bedaffair eco dekbedden zijn gemaakt van zachte 100% biologische katoen. Als vulling kunt u kiezen uit bijvoorbeeld hennep, de sterkste, flexibele en meest duurzame plantaardige grondstof die er is. Bedaffair heeft dekbedden die geschikt zijn voor warme zomers en het frisse voor- en najaar.

ECO DEKBEDDEN

Een fijne keuze, om iedere avond heerlijk comfortabel onder in slaap te vallen. De ecologische en eerlijke keuze voor A-kwaliteit. Met een lange levensduur, los van het materiaal waar u voor kiest. Eenvoudig online te bestellen, direct bij ons vanuit de eigen voorraad. Ontdek de hennep dekbedden, plantaardig, duurzaam en ademend.

ZOWEL EENPERSOONS ALS TWEEPERSOONS DEKBEDDEN

U hebt binnen de dekbedden collectie die u online kunt kopen of in onze 800 m2 showroom de keuze uit eenpersoons en tweepersoons dekbedden. U kunt heel romantisch samen onder eenzelfde dekbed in slaap vallen of om er juist voor te zorgen dat jullie beiden een eigen keuze kunnen maken. En om ervoor te zorgen dat je op een eenpersoonsbed een geschikt dekbed neer kunt leggen. Van een zomer of een dekbed voor in het voorjaar en najaar, of voor de 4 seizoenen. Wij kiezen alleen voor de meest natuurlijke en diervriendelijke materialen. Met de dekbedden van Bedaffair maakt u altijd een eerlijke keuze. Een fijn idee, om heerlijk ontspannen onder het dekbed in slaap te vallen. Voor de lente en voor de herfst, altijd een luxe dekbed voor 1 of 2 personen. Combineer twee van de mooie keuzes of zorg er samen voor dat u het bed mooi op kunt maken.

Een hennep dekbed van Bedaffair is meer dan alleen een keuze voor fijn materiaal om heerlijk onder in slaap te vallen. Door voor een eenpersoons of tweepersoons dekbed te kiezen, zorgt u ervoor dat het bed de mooie en luxe uitstraling van een hotel krijgt. Op basis van natuurlijke, ecologische en diervriendelijke materialen, zodat u daarmee een eerlijke keuze maakt voor A-kwaliteit.

HET BESTE DEKBED ONLINE KOPEN

U kunt het dekbed online kopen, gewoon bij ons uit de webshop. Of kom gezellig langs bij ons in Heemstede (Haarlem). We hebben de verschillende mooie modellen en materialen voor u op voorraad, waardoor we uw bestelling meteen in orde kunnen maken. Wij zorgen voor een snelle verzending naar uw adres, zodat u binnenkort heerlijk warm en comfortabel onder de wol kruipt. Heeft u vragen over een van de dekbedden, de materialen of de modellen voor 1 of 2 personen? Neem contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

Ook Urgenda benoemt de hennep dekbedden van Bedaffair op de website samensnellerduurzaam.nl!