Kameelharen dekbed eco

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 14

Pagina
per pagina

Een kameelharen dekbed is een dekbed van bijzondere klasse. Een kamelen haar dekbed is heerlijk zacht en licht. In verhouding met een wollen dekbed is kamelen haar lichter van gewicht. Dat komt omdat het isolerend vermogen van de haarvezel hoger is.

Kamelenhaar is sterk isolerend en door de fijne structuur is een dekbed gevuld met kamelenhaar zacht, soepel en warm tegelijk. Daarnaast heeft kamelenhaar een perfecte vochtregulatie. Waardoor het een ideaal lente/herfstdekbed, zomer- of winterdekbed is. Al onze kamelenharen dekbedden hebben een tijk van biologisch katoen.

Herkomst kameelhaar

Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. De temperatuur in het leefgebied van de kamelen is van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus uitermate geschikt als vulmateriaal van een dekbed aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen. De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat in de kameelharen dekbedden bij Bedaffair uitsluitend de zachte onderharen gebruiken, en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. De tijk is van zacht 100% biologisch katoen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.