Dekbed kameel wollen 4-seizoenen kamelenhaar

Dekbed kameel wollen 4-seizoenen kamelenhaar

Dekbed kamelenhaar lente-herfst Luxor Dormiente

Dekbed kamelenhaar lente-herfst Luxor Dormiente

Dekbed baby-kameelhaar 4 seizoenen

De baby kameelhaar dekbedden van Bedaffair zijn bijzonder zacht en knuffelig. Baby kameelhaar is zachter en flexibeler dan andere kamelenhaar dekbedden, omdat uitsluitend de haren van jonge kamelen worden gebruikt. Ons baby-kameelhaar dekbed wordt helemaal met de hand in Duitsland gemaakt. En dat is te zien en te voelen. De kwaliteit is zeer hoog. Een klein ambachtelijk bedrijf kamt de baby-kameelhaar, maakt het tot een vlies en daarna wordt het dekbed met de hand gevuld en dichtgestikt. Het 4 seizoenen baby-kameelhaar dekbed is koppelbaar.

Een diervriendelijk dekbed, want kamelen ruien en verliezen hun vacht in het voorjaar. Onze kameelharen leverancier leeft op de Chinese hoogvlaktes. Door hoge temperatuurwisselingen heerst op de Chinese hoogvlaktes een extreem hard leefklimaat. Bij een voortdurend wisselende buitentemperaturen beschermt de vacht (de kameelharen) van de kameel tegen onderkoeling of oververhitting. De kameelharen zorgen voor een gelijkblijvende, lichaamstemperatuur. In het voorjaar ruien kamelen waarbij hun vacht loslaat. De herders verzamelen de haren en verkopen deze door voor verdere bewerking.

Eigenschappen van dit dekbed:

- 4 seizoenen (2-delig)
- 1 zomerdeel + 1 lente-herfst deel
- Goed drapeerbaar en licht van gewicht
- Perfecte vocht- en warmteregulatie

- Lees meer over kameelhaar >

 Biologisch katoen  Kameelhaar

Vanaf € 649,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties:

Merk: Bedaffair
Type: 4 -seizoenen; 1 deel zomer en 1 deel lente - herfst
Vulling: 100% baby-kamelenhaar /  ca.1200 gr bij een afmeting van 140x200 cm
Hoes: Biologische katoen satijn
Geschikt voor: iedereen
Maten: Alle standaard maten (maak uw keuze hieronder) / maatwerk is mogelijk, neem gerust contact met ons op.
Comfort: Flexibel en hogere warmte afgifte, warmte- en vochtregulerend.

Onderhoud: Sla uw dekbed iedere ochtend terug. Regelmatig luchten en opschudden.
Gebruik een dekbedovertrek, zodat uw dekbed zo schoon en droog mogelijk blijft.
Wasbaar: Nee

HET ONDERHOUD VAN EEN BABY KAMEELHAAR DEKBED

Lucht uw baby-kamelenhaar dekbed regelmatig (buiten), dan blijft het merkbaar frisser. Luchten is de allerbeste reiniging van dit dekbed. Let daarbij op dat u het niet in de zon hangt, want de katoenen tijk kan ervan verbleken en de kamelenhaar droogt ervan uit.

Baby-kamelenhaar is nog niet wasbaar. Om baby-kamelenhaar wasbaar te maken zijn schadelijke chemicaliën nodig. Mocht er onverhoopt een vlek in de tijk komen, probeer dan eerst de vlek te verwijderen met groene zeep, een ecologische vlekkenverwijderaar van Ecover of Traay of met ossengal zeep.

HYGIËNE VAN HET BABY KAMEELHAAR DEKBED

Het dekbed gevuld met zacht, knuffelig baby-kameelhaar is bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt of slaapt hoe beter. Bacteriën en huismijt hebben minder kans tot overleven. Ideaal voor huisstofmijt gevoelige mensen.

HET FIJNE VAN BEDAFFAIR'S BABY KAMEELHAAR

De natuurlijke dekbedden van Bedaffair zijn niet alleen heerlijk om onder te slapen. Natuurlijke materialen hebben bijzondere eigenschappen om je of koel te houden of aangenaam warm. Het kameel wol van baby kameelhaar komt van de eerste rui van een jonge kameel. Doordat er nog enorm veel donzen onderharen in de wol zitten, is het bijzonder zacht, luxe en knuffelig.

Een baby kameelhaar dekbed van Bedaffair is zachter en flexibeler dan andere kamelenhaar dekbedden. Wij gebruiken uitsluitend de prachtige hoogwaardige wol van jonge kamelen. Ons baby-kameelhaar dekbed wordt helemaal met de hand in Duitsland gemaakt. En dat is te zien en te voelen. De kwaliteit is zeer hoog. Een weldaad om onder te slapen.

EEN DUURZAME AANSCHAF

Het Duitse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Bedaffair's kameelhaar dekbedden worden gemaakt, garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht. Bedaffair's kameel haar is puur, onbehandeld en gaat lang mee. Een duurzame aanschaf.

HET MOOIE VAN BEDAFFAIR'S KAMEEL HAAR

De mooie hoogwaardige baby kameelhaar waar Bedaffair's dekbedden mee gemaakt worden zijn vriendelijk voor dieren. Kamelen worden namelijk niet geschoren of geslacht om de natuurlijke grondstof te verkrijgen. Kamelen ruien en verliezen hun vacht in het voorjaar. Het verzamelen van kameelharen gebeurd op de Chinese hoogvlaktes. Door hoge temperatuurwisselingen heerst op de Chinese hoogvlaktes een extreem hard leefklimaat. Bij een voortdurend wisselende buitentemperaturen beschermt de vacht (de kameelharen) van de kameel tegen onderkoeling of oververhitting. Het kameelhaar zorgt voor een gelijkblijvende, lichaamstemperatuur. In het voorjaar ruien kamelen waarbij hun vacht loslaat. De herders verzamelen de haren en verkopen deze door voor verdere bewerking.

Meer informatie
levertijd ca. 5 weken