Dekbed kameel wollen 4-seizoenen kamelenhaar

Dekbed kameel wollen 4-seizoenen kamelenhaar

Dekbed kamelenhaar lente-herfst Luxor Dormiente

Dekbed kamelenhaar lente-herfst Luxor Dormiente

Dekbed baby-kameelhaar 4 seizoenen

Dit baby kameelhaar dekbed is bijzonder zacht en knuffelig. Baby kameelhaar is zachter en flexibeler dan andere kamelenhaar dekbedden, omdat uitsluitend de haren van jonge kamelen worden gebruikt. Ons baby-kameelhaar dekbed wordt helemaal met de hand in Duitsland gemaakt. En dat is te zien en te voelen. De kwaliteit is zeer hoog. Een klein ambachtelijk bedrijf kamt de baby-kameelhaar, maakt het tot een vlies en daarna wordt het dekbed met de hand gevuld en dichtgestikt. Het 4 seizoenen baby-kameelhaar dekbed is koppelbaar.

Een diervriendelijk dekbed, want kamelen ruien en verliezen hun vacht in het voorjaar. Onze kameelharen leverancier leeft op de Chinese hoogvlaktes. Door hoge temperatuurwisselingen heerst op de Chinese hoogvlaktes een extreem hard leefklimaat. Bij een voortdurend wisselende buitentemperaturen beschermt de vacht (de kameelharen) van de kameel tegen onderkoeling of oververhitting. De kameelharen zorgen voor een gelijkblijvende, lichaamstemperatuur. In het voorjaar ruien kamelen waarbij hun vacht loslaat. De herders verzamelen de haren en verkopen deze door voor verdere bewerking.

Eigenschappen van dit dekbed:

- 4 seizoenen (2-delig)
- 1 zomerdeel + 1 lente-herfst deel
- Goed drapeerbaar en licht van gewicht
- Perfecte vocht- en warmteregulatie

- Lees meer over kameelhaar >

 Biologisch katoen  Kameelhaar

Vanaf € 506,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties:

Merk: Bedaffair
Type: 4 -seizoenen; 1 deel zomer en 1 deel lente - herfst
Vulling: 100% baby-kamelenhaar /  ca.1200 gr bij een afmeting van 140x200 cm
Hoes: Biologische katoen satijn
Geschikt voor: iedereen
Maten: Alle standaard maten (maak uw keuze hieronder) / maatwerk is mogelijk, neem gerust contact met ons op.
Comfort: Flexibel en hogere warmte afgifte, warmte- en vochtregulerend.

Onderhoud: Sla uw dekbed iedere ochtend terug. Regelmatig luchten en opschudden.
Gebruik een dekbedovertrek, zodat uw dekbed zo schoon en droog mogelijk blijft.
Wasbaar: Nee

Het onderhoud van een baby-kamelenhaar dekbed

Lucht uw baby-kamelenhaar dekbed regelmatig (buiten), dan blijft het merkbaar frisser. Luchten is de allerbeste reiniging van dit dekbed. Let daarbij op dat u het niet in de zon hangt, want de katoenen tijk kan ervan verbleken en de kamelenhaar droogt ervan uit.

Baby-kamelenhaar is nog niet wasbaar. Om baby-kamelenhaar wasbaar te maken zijn schadelijke chemicaliën nodig. Mocht er onverhoopt een vlek in de tijk komen, probeer dan eerst de vlek te verwijderen met groene zeep, een ecologische vlekkenverwijderaar van Ecover of Traay of met ossengal zeep.

Hygiëne van het baby-kamelenhaar dekbed

Het dekbed met baby-kamelenhaar is bijzonder hygiënisch, immers hoe droger men ligt of slaapt hoe beter. Bacteriën en huismijt hebben minder kans tot overleven. Ideaal voor huisstofmijt gevoelige mensen.

Meer informatie
levertijd 200x220 cm op voorraad / 3 - 5 weken