KInderdekbedden

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

ECO KINDERDEKBEDDEN

De kinderdekbedden uit de collectie van Bedaffair zijn helemaal biologisch, veilig en schoon. Gezond slapen is gezond groot worden, precies wat uw kleine nodig heeft.
De tijken van de kinderdekbedden zijn gemaakt van soepel zachte, 100% biologische katoen en gevuld met duurzaam en ademend natuurlijk materiaal. Zoals het bijzondere, zachte plantaardige hennep, fijne biologische wol of plantaardig tencel. Bedaffair's dekbedden voor kinderen zijn gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS). Het voordeel van hennep en tencel is, dat het gewoon in de wasmachine kan.

Bedaffair's dekbedden hebben een tijk van biologisch katoen. Zodat we biodiversiteit ondersteunen en daarmee de toekomst voor u kindje mooier en beter willen maken.
Want nergens in het proces wordt gebruik gemaakt wordt van chemische middelen. Een schone, veilige en prettige keuze, voor een gezonde nachtrust en elke ochtend uitgerust wakker worden.

Ook letten we goed op dat onze kinderdekbedden ademen. Want kindjes hebben het snel warm. En daar hebben natuurlijke kinderdekbedden de perfecte ventilerende kwaliteiten voor. Natuurlijke materialen blijven koel in de zomer en aangenaam warm in de winter. Verkrijgbaar in ademend plantaardige hennep, fijn biologische wol of plantaardig tencel. Bij Bedaffair neemt u altijd een bijzonder duurzame keuze, net als bij de dekbedden voor volwassenen. Op die manier kiest u voor de hoogst mogelijke kwaliteit, met oog voor het behoud van biodiversiteit en de toekomst van uw kind in een schonere wereld.

EEN HEERLIJK KINDERDEKBED VAN NATUURLIJKE MATERIALEN

Alle onze dekbedden voor kinderen zijn gecertificeerd door het Global Organic Textile Standard (GOTS). Dat betekent dat u een 100% biologische en ecologische keuze maakt. Volledig duurzaam, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de huidvriendelijkheid van de materialen. Tegelijkertijd letten we kritisch op de ademende eigenschappen, net als op de vochtregulatie en de mate waarin het dekbed isoleert. Op die manier zorgen we voor een fijn dekbed, om elke avond heerlijk onder in slaap te kunnen vallen.

Tip: we maken voor de eco kinderdekbedden van hennep bovendien gebruik van Europese hennep vezel. Dit is pas écht een duurzame keuze. Geen bewerkingen zoals bij tencel en niet afkomstig uit Azië zoals katoen. Bovendien kan het hennep dekbed gewoon de wasmachine in. Handig voor als er ongelukjes gebeuren, zodat uw kind elke nacht weer in een schoon bed kan slapen.

De dekbedden voor kinderen zijn bedoeld voor de lente, herfst, zomer en winter. Kinderen hebben het al vrij snel warm. Wij willen graag dat kinderen het niet té warm krijgen, met het risico dat ze 's nachts wakker worden. Een goede nachtrust is belangrijk, niet alleen voor het uitrusten maar ook voor de groei. Juist tijdens de slaap wordt het groeihormoon aangemaakt. Gezond slapen is gezond groot worden.

LEKKER ELKE NACHT DOORSLAPEN ONDER EEN KINDERDEKBED

Een kinderdekbed van hennep, wol of van tencel zorgt ervoor dat uw kinderen heerlijk door zullen slapen, zodat u ook elke nacht goed kunt uitrusten. De kinderen vallen comfortabel in slaap en worden pas ’s morgens weer fris wakker. Het gebruikt van duurzame natuurlijke materialen gecombineerd met biologische en ecologische kwaliteit en de ideale afmeting die ervoor zorgt dat elk kind lekker lang zal slapen.

Bekijk de kinderdekbedden van hennep, wol en van tencel. Uiteraard kunt u de dekbedden voor kinderen online kopen, zodat u daar de deur niet voor uit hoeft. Vaak direct bij ons uit de eigen voorraad, waardoor we de verzending meteen voor u in orde kunnen maken.

DE BESTE BIOLOGISCHE KINDERDEKBEDDEN

We maken voor alle dekbedden gebruik van de beste biologische kwaliteit. Met een zachte katoenen tijk die nooit in aanraking is geweest met chemische reinigingsmiddelen. En met een vulling van plantaardig tencel van eucalyptus hout of biologische wol van biologische blije schapen. Een fijne gedachte, waar de kinderen heerlijk onder zullen slapen. Bestel online een kinderdekbed geschikt voor het hele jaar.

KINDERDEKBEDDEN IN MEERDERE MATEN

Uiteraard zijn de kinderdekbedden er in verschillende afmetingen. Bekijk de verschillende maten van de dekbedden voor kinderen. In hennep, turf, tencel of wol voor de vulling, met biologisch katoen voor de tijk. Een 100% ecologische keuze, op basis van niets minder dan de beste kwaliteit. Voor een heerlijke nachtrust, waarbij de breedte er ook voor zorgt dat uw kleine heerlijk vrij kan bewegen tijdens de nacht.

ECO KINDERDEKBEDDEN ONLINE KOPEN

De kinderdekbedden online kopen? Dat kan meestal direct bij ons uit de eigen voorraad, zodat we de verzending snel in orde kunnen maken. Net als bij onze donzen dekbedden en recycelt donzen dekbedden voor volwassenen. Altijd 100% ecologisch en biologisch, zodat u daarmee een duurzame en verantwoorde keuze maakt.

BEDAFFAIR BIJ FAMILIEPROGRAMMA HEY BABY - RTL4

Als duurzaam slaapexpert sinds 1994 is Bedaffair te zien bij het familieprogramma Hey Baby van RTL4. We geven interessante en unieke tips en weetjes. Heb je ons gezien, laat het ons weten!

Bekijk de dekbedden voor kinderen en de varianten voor volwassenen online of bij ons in de 800 m2 winkel te Heemstede (Haarlem). Graag inspireren wij u om een goede keuze te maken. Een goede keuze voor uw kleine, zijn of haar toekomst, het milieu, de dieren en de wereld om ons heen. En heel belangrijk, natuurlijk ook de beste keuze voor op bed. Een fijn dekbed voor de kinderen en voor uzelf, om daar goed onder te kunnen slapen. Heerlijk comfortabel, ademend, veilig en met een goede vochtregulatie. Om iedere morgen uitgerust wakker te worden, om weer te genieten van een nieuwe dag.

Bedaffair, de grootste duurzame beddenwinkel van de Benelux.