Katoen / linnen dekbed voor kind en peuter zomerdekbed koeler dan 100% katoen

Katoen / linnen dekbed voor kind en peuter zomerdekbed koeler dan 100% katoen

Kinderdekbed wol lente-herfst

Dit heerlijke 100% ecologische wollen kinderdekbed van Yumeko bestaat uit één deel en is gevuld met 400 gram luchtige, ademende biologische wol per vierkante meter.

Het dekbed is geschikt voor (bijna) het hele jaar. We hebben eco kinderdekbedjes in kleine en in medium maat.

Vanaf € 99,00
Nog %1 beschikbaar

Slaap kindje, slaap

Daar buiten loopt een biologisch schaap. Dit heerlijke 100% ecologische wollen dekbed van Yumeko bestaat uit één deel en is gevuld met 400 gram luchtige, ademende biologische wol per vierkante meter. Het dekbed is geschikt voor (bijna) het hele jaar. Als het heel erg warm wordt in de zomer of in de kinderkamer kunt u het beter vervangen door het eco wollen- of katoenen zomerdekbed of een lakentje. Bij een erg koude winter of slaapkamer kunt u er een dekentje overheen leggen.

Helemaal biologisch

De wol is afkomstig van biologisch gehouden blije schapen en is met de grootste zorg ecologisch gewassen. Ook de tijk is van 100% biologisch katoen. Dit dekbed voldoet aan de strenge eisen van GOTS (zie bij keurmerken). U weet dus zeker dat dit dekbed voor uw kind helemaal schoon en eco is en dat is beter voor uw kleine en beter voor de wereld.

Anti-allergeen

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen.

Een duurzame aanschaf

Het traditionele Nederlandse vakmanschap en de mooie materialen waarmee Yumeko's wollen dekbedden worden gemaakt, garanderen een levensduur van tenminste 8 jaar als u het dekbed af en toe lucht en laat reinigen bij de stomerij op het wol programma P.

Specificaties:

Materiaal: 100% biologische wol en katoen
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: zomers en warme dagen
Maten: 100 x 135 en 120 x 150

Meer informatie
levertijd 2 - 3 werkdagen