Wildzijde dekbed zomer zijden tussah zomerdekbed

Wildzijde dekbed zomer zijden tussah zomerdekbed

Zijden dekbed SIENA koel zomer Prolana

Zijden dekbed SIENA koel zomer Prolana

Zijden dekbed lente / herfst wildzijde tussah

Een zijden dekbed is heerlijk om onder te slapen. Een wildzijde dekbed werkt verkoelend bij hogere temperaturen of als u het snel warm heeft. De vochtregulatie van een zijden dekbed is uitmuntend. Het tussah wildzijde dekbed is bijzonder licht en aangenaam. De zijden dekbedden worden in Duitsland handgemaakt, een waarborg voor een premium kwaliteit wildzijde dekbed. De wildzijde 'deken' wordt laag voor laag opgebouwd met zeer dunne vlies lagen. Waarna uiteindelijk de 'deken' van zijde met de hand verwerkt wordt tot dekbed. De zeer zachte glanzende tijk van het zijden dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen.

Diervriendelijke tussah wildzijde dekbed

Bij onze wildzijde (tussah zijde) worden de cocons van in het wild levende rupsen verzameld nàdat de vlinder de cocon heeft verlaten. De vlinders en de rupsen voeden zich met bladeren van de eikenbomen in de tropische wouden van Zuid Oost Azië. De rupsen beschermen zich voor het vochtige, tropische klimaat, door zich met fijne zijde draden te omhullen. Bij de transformatie tot vlinder blijft de rups door de zijde draden droog en op een aangename temperatuur. Om de wildzijde in vlieslagen te kunnen verwerken, worden de zijde draden ontdaan van zijdelijm in een zeep-soda-loog bad.

Vanaf € 235,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties zijden dekbed lente / herfst:

Merk: Bedaffair
Materiaal: 100% tussah wildzijde, van cocons waar de vlinder uit is.
Tijk: 100% biologisch katoen kbA
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: Gematigde temperatuur in lente en herfst.
Maten:  Alle standaard maten, 1- persoons en 2 - persoons.
Soort: 1-delig lente - herfst dekbed van tussah wildzijde

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor gematigde temperaturen 's nachts of mensen die redelijk snel warm hebben 
Gewichtsklasse: lekker licht
Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het wildzijde dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Bij een grotere reiniging is een handwas tot 30 graden ook mogelijk.

Koeler slapen met Bedaffair

Dit koelende wildzijde dekbed is uitermate geschikt voor gematigde nachten in de lente of herfst. Een licht en verkoelend wildzijde tussah dekbed is dan veel comfortabeler. Het wildzijde dekbed reguleert en verdampt vocht en transpiratie sneller dan katoen en voelt daardoor wat koeler aan. Het Bedaffair wildzijde tussah dekbed is gemaakt van zacht en ademend biologisch katoen.

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vaaf het Centraal Station Amsterdam. 

De eigenschappen van wildzijde op een rij:

- Verkoelend bij hogere temperaturen
- Zacht en omhullend
- Zeer goede vochtregulatie
- Zeer goede temperatuur regulatie

Meer informatie
levertijd 4 - 5 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!