Tencel dekbedovertrekken

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Met de introductie van een 100% Tencel™ dekbedovertrekken voegt Bedaffair een nieuwe natuurlijke duurzame vezel toe aan haar beddengoed collectie. Bedaffair's collectie is desigend by nature en daar past Tencel™ perfect bij. Deze natuurlijke vezel is gemaakt van houtpulp en er worden luxe, zijdezachte en gladde stoffen van gemaakt worden. Voor onze collectie zoeken wij de de hoogste en pure kwaliteit; 100% tencel. Dus geen combinaties met (biologisch) katoen. De reden? Bij een tencel - katoen blend kan de duurzame kringloop voor recycling niet meer plaatsvinden. En bij Bedaffair gaan wij voor maximale impact en duurzaamheid. Vandaar dat je bij Bedaffair uitsluitend 100% Tencel dekbedovertrekken vindt. En deze vonden wij bij het duurzame Nederlandse merk Kayori.

TENCEL, HET DUURZAME MATERIAAL

We hebben Tencel™ dekbedovertrekken van Kayori in onze collectie opgenomen omdat het aansluit bij onze doelstelling om met pure, natuurlijke, duurzame materialen te werken die vooral positieve impact op het milieu hebben. Tencel™ gebruiken we al lang voor 's werelds eerste, super comfortabele collectie circulaire biologische matrassen van Bedaffair én als vulling voor Bedaffair's dekbedden. Nieuw zijn nu de Kayori dekbedovertrekken van tencel.

DUURZAAM VOORDEEL VAN TENCEL

Om Tencel™ te produceren is veel minder water nodig dan voor de productie van katoen. Ook qua waterverbruik zet Tencel™ lyocell de beste prestaties neer. Voor één kilogram lyocellvezels is slechts 263 liter water nodig, voor biologisch katoen 5000 liter en voor gewoon katoen maar liefst 11.000 liter. Dat is voor Bedaffair wederom een reden om geen (biologisch) katoen blend op te nemen in onze collectie dekbedovertrekken.

TENCEL BEDDENGOED ONLINE KOPEN

Bestel vandaag nog de Kayori Tencel™ dekbedovertrekken wel of niet gecombineerd met de duurzame Tencel dekbedden van Bedaffair. Wij bezorgen gratis en brengen het snel bij u thuis. Het merendeel van onze producten is uit voorraad leverbaar. Zo kunnen wij direct voor u aan de slag wanneer u bij ons bestelt. Hierdoor geniet u snel van uw nieuwe beddengoed. Nog vragen of opmerkingen bij het bestellen? Onze klantenservice helpt u graag.