Luxe donzen dekbed 100% ganzendons Supreme 4 seizoenen

Luxe donzen dekbed 100% ganzendons Supreme 4 seizoenen

Alpaca wollen plaid creme Christian Fischbacher

Alpaca wollen plaid creme Christian Fischbacher

Ganzendons 100% dekbed Montana all seasons

Het 100% ganzendons dekbed Montana is één van onze best verkochte ganzendons dekbedden. Ganzendons 100% dekbed Montana is vederlicht en van ongeëvenaarde kwaliteit. Het Montana dekbed is gevuld met 100% pilsener ganzendons heeft een buitengewoon weldadige warmte regulatie. Alleen bij Bedaffair geldt een uniek tevredenheidsgarantie bij het Montana 100% ganzendons dekbed.

Luxe tijk van zuiver Egyptisch geweven edel batist

De bijzonder soepele tijk is van de allerfijnste zuiver Egyptisch geweven edel batist dat slechts 75 gram/m2 weegt. Zeer soepel en zacht dat zich maximaal laat draperen en de contouren van uw lichaam volgt. Het 100% ganzendons dekbed Montana heeft een opstaande rand die zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het vederlichte dekbed. Het 100% ganzendonzen dekbed Montana behoort tot de top van dons dekbedden. Geniet van de luxe van slapen onder dons.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.

Downpass certficaat IDFL documentatiesysteem herkomst ganzendons Zonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaar Vrij van schadelijke stoffen Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astma  Vital Finish

Vanaf € 549,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties:

Merk: Donsana
Materiaal: Ganzendons Pilsener, 100% batist katoen
Warmteklasse: 2
Geschikt voor: all seasons
Maten: Alle standaard maten. Tevens mogelijkheid op maat te laten maken in elke gewenste vorm of maat.
Soort: 1-delig ganzendons dekbed
Vulgewicht:
140x220: 500 g
200x220: 750 g
240x220: 875 g
Het vulgewicht + grootte van de donsvlok is bepalend voor het gewicht, de isolatie en warmte beleving. Eenden bijvoorbeeld hebben een veel kleinere donsvlok dan een gans. Een ganzendons dekbed (gevuld met relatief grote donsvlokken) heeft dus minder vulling (=lichter) nodig dan een dekbed van een eendendons (met relatief kleine donsvlokken). Voor bijvoorbeeld warmteklasse 2 is een eendendons dekbed met warmteklasse 2 zwaarder dan een hoge kwaliteit ganzendons dekbed in warmteklasse 2. Daarom is de warmteklasse de belangrijke aanduiding voor welk seizoen, type mens of koude het dekbed geschikt is.
Kleur: Wit
Warmte type: Gemiddelde isolatie dekbed, bij de meeste mensen favoriet
Materialen: Vulling: 100% Pilsener ganzendons
Tijk: 100% batist katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: all seasons: cassette
Gewichtsklasse: Zeer licht
Levensduur: Ca. 5-8 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Het dekbed kan in de wasmachine tot 60 graden, wij adviseren 40 graden. Dan in de droger met 2 of 3 tennisballen. U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

Handgemaakt vakmanschap

Het 100% ganzendons dekbed Montana wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Montana 100% ganzendons dekbed behoort tot de top op het gebied van donzen dekbedden. Dons is een natuurproduct en kan zodoende per plaats en per periode verschillen in vulkracht.
Om deze reden wordt de ganzendons van de Montana zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogste is: de 100% witte Pilsener ganzendons. De Pilsener ganzendons is grootvlokkig, volgroeid en bezit de hoogst mogelijke vulkracht.

Model en stikwijze

Het all seasons 100% ganzendons dekbed Montana bestaat uit diverse vakjes (cassettes). Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het ganzendons perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het dekbed Montana bijgevuld worden met ganzendons. De opstaande rand zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het ganzendons dekbed.

De tijk van ganzendons dekbed Montana

De tijk van het ganzendons dekbed Montana is gemaakt van Egyptisch geweven edel batist. Het allerfijnste zuiver geweven batist dat slechts 75 g/m2 weegt. Deze combinatie van hoogwaardig 100% ganzendons en uniek Egyptisch edel batist zorgen voor de hoogst mogelijke soepelheid.

De 100% ganzendons dekbedden Montana hebben een extra luxe behandeling ondergaan. De Vital finish behandeling is een biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

Alleen bij Bedaffair: Unieke tevredenheidsgarantie bij donzen dekbedden

De ganzendons dekbedden verkrijgbaar bij Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud ganzendons dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor alle Donsana donzen dekbedden.

Koppelbaar

De ganzendonzen dekbedden Montana zijn voorzien van knoopsgaten. Met behulp van manchetknopen kunt u de ganzendons dekbedden eventueel aan elkaar koppelen tot de voor u ideale uitvoering.

Alle voordelen op een rij

- Warm en comfortabel weinig gewicht
- Snelle vochtopname en dubbel zo snel droog
- Zeer duurzaam met luxe uitstraling
- Extreem zacht en zeer soepel
- Huidvriendelijk
- Ecologisch verantwoord geproduceerd volgens Öko-Tex Standaard 100
- 100% natuurlijk materiaal en biologisch afbreekbaar
- Alleen bij Bedaffair: unieke tevredenheidsgarantie
- Verantwoord dons

Diervriendelijk dons dekbed

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 7 werkdagen