Zomerdekbed ganzendons Supreme

Zomerdekbed ganzendons Supreme

100% ganzendons dekbed Supreme all seasons

100% ganzendons dekbed Supreme all seasons

Ganzendons dekbed Supreme lente / herfst

De Rolls Royce onder de Donsana dekbedden. Gevuld met 100% Allura ganzendons en dus zo licht als een veertje. Luxe zeer soepel vallende tijk van 95% microtencel en 5% zijde. Met dit exclusieve ganzendons dekbed heeft u een zachte grip en grote soepelheid. Het meest aangename en gezondste slaapklimaat.

Ganzendons dekbed Supreme heeft een unieke vochtregulatie. In vergelijking met katoen kan de micotencel / zijde tijk 50% meer vocht opnemen.Bovendien is de microtencel / zijde tijk zeer huidvriendelijk en duurzaam. Het is namelijk zo sterk als katoen.

Bovendien bezit dit luxe ganzendons dekbed het Downpass certificaat. Dan weet u zeker dat er sprake is van verantwoord dons.

Downpass certficaatIDFL documentatiesysteem herkomst ganzendonsZonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaarVrij van schadelijke stoffen Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astmaVital Finish

Vanaf € 549,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties van ganzendons dekbed Supreme:

Merk: Donsana
Materiaal: Ganzendons Allura, microtencel en zijde
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: lente, herfst
Maten: Alle standaard maten. Tevens mogelijkheid op maat te laten maken in elke gewenste vorm of maat.
Soort: 1-delig lente/herfst ganzendons dekbed

Keurmerk: Downpass; Verantwoord ganzendons

Kleur: Wit
Warmte type: In een warme kamer, of voor diegene die het snel warm hebben.
Materialen: Vulling: 100% Allura ganzendons
Tijk: 95% microtencel / 5% zijde
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti huisstofmijt)
Model: Lente/herfst: cassette
Gewichtsklasse: Zeer licht
Levensduur: Ca. 8-10 jaar
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Dekbed dagelijks opschudden. Luchten in de schaduw U kunt het dekbed ook laten stomen/wassen bij de stomerij.

Vakmanschap

Het ganzendons dekbed Supreme wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Supreme 100% ganzendons dekbed is de top op het gebied van donzen dekbedden. Dons is een natuurproduct en kan zodoende per plaats en per periode verschillen in vulkracht.
Om deze reden wordt de ganzendons van de Supreme zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogste is: de 100% witte Allura ganzendons. De Allura ganzendons is bijzonder grootvlokkig, volgroeid en bezit de hoogst mogelijke vulkracht.

Model en stikwijze

Het een persoons ganzendons dekbed Supreme bestaat uit 24 vakjes. Elk vakje wordt met de hand op ambachtelijke wijze gevuld. Door deze techniek blijft het ganzendons perfect op zijn plaats. Indien nodig kan het dekbed Supreme bijgevuld worden. De opstaande rand zorgt voor de isolerende werking tot aan de buitenkant van het ganzendons dekbed.

De tijk van ganzendons dekbed Supreme

De tijk van het ganzendons dekbed Supreme is gemaakt van 95% micromodal. Micromodal is een natuurlijke basis bouwsteen van elke plant.
Micromodal is een natuurlijk materiaal en geeft de luxe glans van zijde. Het is duurzaam en sterk als katoen. Het ganzendons dekbed Supreme, geweven met garens van de fijnste cellulose vezels en 5% zijde, geeft de hoogste huidvriendelijkheid.

De ganzendons dekbedden Supreme hebben een extra luxe behandeling ondergaan. Deze biologische en mechanische behandeling zorgt ervoor dat de tijk 5x sneller vocht opneemt en dubbel zo snel droogt.

Alleen bij Bedaffair: Unieke tevredenheidsgarantie bij donzen dekbedden

De ganzendons dekbedden verkrijgbaar bij Bedaffair worden per vak een voor een gevuld en kunnen dus nagevuld worden. Als u achteraf een te koud ganzendons dekbed heeft gekocht kan het eenvoudig aangepast worden naar uw wens. Door deze tevredenheidsgarantie bent u zeker van uw ideale warmte isolatie.
Deze tevredenheidsgarantie geldt voor alle Donsana donzen dekbedden.

Alle voordelen op een rij

- Warm en comfortabel weinig gewicht
- Snelle vochtopname en dubbel zo snel droog
- Zeer duurzaam met luxe uitstraling
- Extreem zacht en zeer soepel
- Huidvriendelijk
- Ecologisch verantwoord geproduceerd volgens Öko-Tex Standaard 100
- 100% natuurlijk materiaal en biologisch afbreekbaar
- Alleen bij Bedaffair: unieke tevredenheidsgarantie

Meer informatie
levertijd ca 0 - 7 werkdagen