Hoeslakens

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 48

per pagina

Alle hoeslakens in onze collectie zijn van biologisch katoen. Bij Bedaffair vindt u een ruim assortiment hoeslakens van de merken Yumeko en Damai. Beide merken hebben hoeslakens gemaakt van biologisch en fairtrade katoen. U kunt kiezen uit hoeslakens van zacht en luxe katoen satijn of hoeslakens van knisperend percal katoen van hotelkwaliteit of hoeslakens van warm en knuffelig jersey.

Hoeslakens in diverse kleuren

De hoeslakens van Yumeko en Damai organics zijn in diverse zachte kleuren verkrijgbaar. De hoeslakens van Damai organics zijn op natuurlijke wijze gebleekt en met plantaardige verven geverfd.

Hoeslakens voor alle maten matrassen en toppers

De hoeslakens, topper hoeslakens en split-topper hoeslakens zijn er in de meest voorkomende breedtematen en ook in 3 lengtematen. Het mooi geweven of gebreide katoen ademt erg goed. De hoeslakens hebben een rand van elastiek waardoor ze altijd goed zitten bij matrassen met een dikte tot ca 25 centimeter of 30.
De hoeslakens voor waterbedden of extra dikke matrassen hebben een hoekhoogte van 40 centimeter.
De split-topper- en topper hoeslakens zijn geschikt voor topdekmatrassen met een hoogte tot 10 centimeter.

Hoeslakens van Yumeko en Damai organics

Het Yumeko katoen wordt verbouwd door kleine, biologisch werkende boeren in India. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs. De hoeslakens van Damai Organics worden uitsluitend met plantaardige verven geverfd en op natuurlijke wijze gebleekt. In uw hoeslaken ziet u dat terug aan het GOTS keurmerk. Gun uzelf een fijn en zacht hoeslaken, onze hoeslakens zijn een pure verwennerij voor uw huid.