Flanellen hoeslakens

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina

De flanellen hoeslakens van Kayori (bekend van TV!) bieden u ongelooflijke zachtheid en een warme, fluffy nacht. Flanel is fijn geweven katoen dat licht geruwd is, waardoor het verrukkelijk zacht en behaaglijk aanvoelt. Ideaal voor koude nachten. De biologisch katoenen flanellen hoeslakens van Kayori zijn uitzonderlijk zacht; het wordt in Portugal gemaakt met ambachtelijke expertise en is dan ook veel duurzamer.

FLANELLEN HOESLAKENS

Voor ongelooflijke zachtheid en een warme, fluffy nacht kiest u voor de flanellen hoeslakens van Kayori. Kayori's flanel is ambachtelijk geweven katoen dat licht geruwd is, waardoor het ultiem zacht en aangenaam aanvoelt. Heerlijk bij koude nachten. De garens zijn uiteraard afkomstig van biologische geteelde katoen, vrij van chemicaliën. Zo ligt u niet alleen warm en zacht op het Kayori biologisch flanel, maar geniet u ook van een heerlijke duurzame slaap.

BEDLINNEN IN MEERDERE KLEUREN

U heeft binnen het luxe flanel beddengoed de keuze uit diverse kleuren. Zo kunt u  kiezen uit de neutrale tinten wit en zwart. Indien uw voorkeur juist uitgaat naar trendy en krachtige kleuren, dan hebben we ook een mooie flanel collectie in de kleuren groen, oker en roodbruin. Bekijk de mooie effen flanellen hoeslakens, net als de kleurrijke bijpassende dekbedovertrekken. Voor een stijlvolle of juist een wat meer uitgesproken keuze. Maak uw bed op met het mooiste en zachtste beddengoed en zorg voor een trendy of rustige sfeer in uw slaapkamer.

Bent u op zoek naar nieuw beddenlinnen? Als u eenmaal op of onder het biologische hoeslakens of dekbedovertrekken van Kayori heeft geslapen wilt u nooit meer iets anders. Kayori flanellen hoeslakens zijn gemaakt van het de mooiste en beste 100% biologisch en/of fairtrade katoen.

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd.  Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

ECO BEDDENLINNEN

Mooi en luxe bio bedlinnen: dat koop je online of in de 800 m2 showroom bij Bedaffair. Bedlinnen van de beste en mooiste merken, uiteraard 100% natuurlijke en ecologische materialen. 100% biologisch en/of fairtrade hoeslaken en dekbedovertrekken.

LUXE BEDLINNEN IN DE SLAAPKAMER

Ontdek onze collectie luxe eco bedlinnen, geniet van een uitgebreid assortiment. Eenvoudig online verkrijgbaar, of kom langs in onze grote 800 m2 showroom, Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de Benelux, om het ultiem zachte Kayori flanel te voelen en de kleuren te zien. Dan weet u direct wat u koopt. Bestel de mooiste en allerzachtste flanellen hoeslakens voor uw bed, gemaakt van 100% biologisch katoen. Dat is '(h)eerlijk slapen' in tal van opzichten: comfortabeler, gezonder en eerlijker.