hoeslaken katoensatijn pure white

Yumeko hoeslaken katoensatijn pure white

hoeslaken katoensatijn dark anthracite

Hoeslaken katoen satijn dark anthracite

hoeslaken katoen satijn sandy grey

Ga heerlijk tussen de lakens met deze superzachte en gladde katoensatijnen hoeslakens van 100% biologisch en fairtrade katoen. Als u dit katoen satijn hoeslaken eenmaal hebt gevoeld, wilt u niets anders meer.

Door het elastiek in de rand zijn ze makkelijk om het matras te bevestigen. De lengte is 2 meter, er zijn 4 breedtematen.

Fairtrade gecertificeerdBiologisch katoen

Vanaf € 49,95
Nog %1 beschikbaar

Zachte, gladde eco hoeslakens

Prachtige eco katoensatijnen hoeslakens van het mooiste en zachtste katoen satijn in sandy grey. Door de dichte weving is het katoensatijnen hoeslaken heerlijk zacht en glad. U draait heel makkelijk `s nachts. Er zit elastiek langs de rand, waardoor het hoeslaken van katoen satijn altijd goed past en makkelijk om het matras gaat.

De zachte luxe van Yumeko's katoen satijn

Yumeko heeft gekozen voor het mooiste katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat Yumeko's bedlinnen ongelooflijk zacht is. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanrakinggeweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 Threadcount (Tc) satijnweving
Oorsprong: India
Maten:
90x200x30, 90x210x30, 140x200x30, 160x200x30, 180x200x30, 180x210x30

Meer informatie
levertijd 1-2 dagen