hoeslaken katoensatijn pure white

Yumeko hoeslaken katoensatijn pure white

Damai eco hoeslaken katoen satijn 7 kleuren biologisch

Damai eco hoeslaken katoen satijn 7 kleuren biologisch

Hoeslaken katoen satijn warm white Yumeko

Het Yumeko hoeslaken van katoen satijn is heerlijk om op te slapen. Deze superzachte en gladde hoeslakens zijn gemaakt van 100% biologisch en fairtrade katoen satijn. Als u dit Yumeko hoeslaken van biologisch katoen eenmaal hebt gevoeld, wilt u niets anders meer.

Door het elastiek in de rand zijn ze makkelijk om het matras te bevestigen. De lengte is 2 meter, er zijn 4 breedtematen.

GOTS

Vanaf € 48,95
Nog %1 beschikbaar

Zachte, gladde eco hoeslakens

Prachtige, witte, eco katoenen hoeslakens van het mooiste en zachtste katoen satijn. Door de dichte weving is het hoeslaken van biologisch katoen heerlijk zacht en glad. U draait heel makkelijk `s nachts. Er zit elastiek langs de rand, waardoor het katoensatijnen hoeslaken van biologisch katoen altijd goed past en makkelijk om het matras gaat. Het katoensatijnen hoeslaken is geschikt voor matrassen tot 30 centimeter dik.

De zachte luxe van Yumeko's katoen

Yumeko heeft gekozen voor het mooiste biologisch katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat Yumeko's katoen satijn hoeslaken ongelooflijk zacht is. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanrakinggeweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons biologisch katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal: 100% biologisch en fairtrade katoen
Kwaliteit: 300 Threadcount (Tc) satijnweving
Oorsprong: India

Meer informatie
levertijd 0 - 3 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!