Kinderhoeslakens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Je kinderen zijn natuurlijk de allerliefste kinderen van de hele wereld. Voor je kinderen is het extra belangrijk dat ze kunnen slapen in een schone en gezonde omgeving. En die biedt Bedaffair met kind matras hoeslakens van 100% biologische katoen, dat nooit in aanraking is geweest met schadelijke chemicaliën. Gegarandeerd door het GOTS label.

Heerlijk zacht voor de huid van je kind - kinderbed hoeslakens van biologisch katoen

Je vindt bij ons kinderhoeslakens vervaardigd van natuurlijke biologische materialen die lekker zacht zijn voor de kinderhuid. Zo weet je zeker dat het fris, schoon en veilige hoeslakens zijn voor het bed of ledikant van je kind.

Dit is textiel van de allerhoogste kwaliteit. En het is toch ook fijn om te weten dat het kind matras hoeslaken niet is gemaakt door kinderen aan de andere kant van de wereld! Daar staat het Fairtrade certificaat van Yumeko garant voor. De kinderbed hoeslakens van biologisch en fairtrade katoen wordt gemaakt door een coöperatie van kleine katoenboeren in India. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs.

Breng je kinderen `s avonds naar een letterlijk schoon bed. Dat slaapt een stuk lekkerder!