Hoeslaken kinderbed katoen satijn 60x120 / 70x150

Prachtige, witte, eco, superzachte katoenen ledikant hoeslakens van Yumeko. Gemaakt van biologisch en Fairtrade katoen. Wel zo veilig voor uw kind. En voor de wereld. Er zit elastiek langs de rand, waardoor het biologisch katoenen kinderbed hoeslaken altijd goed past en makkelijk om het matras gaat. Het kinderbed hoeslaken van biologisch katoen is geschikt voor matrassen tot 15 centimeter dik. De hoeslakens zijn er in de kinderbed maten 60x120 en 70x150.

Biologisch katoen  Fairtrade katoen

Vanaf € 34,95
Nog %1 beschikbaar

Specificaties ledikant hoeslaken wit:

Merk: Yumeko
Materiaal: 100% biologisch percal katoen (GOTS certificaat).
Kleur: wit
Kwaliteit: 300 tc percal weving
Oorsprong: Nederland

Hoekhoogte: 15 cm
Model: Hoeslaken met elastiek in de rand
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.

Zachte, schone eco ledikant hoeslakens

Prachtige, witte, eco katoenen ledikant hoeslakens van het zachtste en het meest schone biologisch katoen. Vrij van schadelijke stoffen. Dus lekker veilig voor uw kind en duurzaam voor het milieu. Het elastiek langs de rand van het ledikant hoeslaken, past biologisch ledikant hoeslaken goed om het matras. Het hoeslaken van biologisch katoen is geschikt voor matrassen tot 15 centimeter dik. De ledikant hoeslakens zijn er in de maten 60x120 en 70x150.

De zachte luxe van biologisch katoen satijn

Het kinder bed matras hoeslaken is gemaakt van het mooiste katoen satijn van biologisch katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat Yumeko's kinderbed hoeslakens ongelooflijk zacht zijn. Pure verwennerij. Voor de huid van uw kind en voor de wereld.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw matras kind hoeslaken 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Het eerlijke van 100% fairtrade katoen

Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Het kinderbed hoeslaken katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

 

Meer informatie
levertijd 1 - 3 werkdagen