Kapok hoofdkussen kussen met Java kapok vulling

Kapok hoofdkussen kussen met Java kapok vulling biologisch

Hoofdkussen katoen vegan biologisch gewatteerd

Hoofdkussen katoen vegan biologisch gewatteerd

Kapok kussen met nekuitsparing Serena Java kapok

De onderkant van het Java kapok kussen is een beetje hol gemaakt, zodat uw hoofd en nek daar beter ondersteund worden. Door de box vorm is het Serena kapok kussen vormvaster dan een standaard box kussen. Het is geschikt voor zij- en rugslapers. De tijk is zacht en wit, 100% katoen (ökotest gecertificeerd). De maat is 60x70 cm.

Dit stevige, veerkrachtige, navulbare kapok kussen is puur plantaardig. Een kussen met biologische Java kapok vulling gaat ca. 1,5 jaar mee.

Aanpasbaar en navulbaar kussen

U kunt dit Java kapok hoofdkussen precies zo stevig maken als u lekker vindt door kapok uit het kussen te halen of erbij te stoppen. De 100% biologische Java kapok kussen Serena is zijn fluweelzacht, makkelijk vervormbaar en ook nog hypo-allergeen.

ökotex 100

€ 49,00

Belangrijk specificaties Java kapok kussen Serena:

Merk: Donsana
Soort:
 Medium navulbaar kussen met 900 gram Java kapok
Afmeting: 60x70 cm
Materiaal: Vulling: 100% origineel Java kapok (plantaardig)
Tijk: 100% katoen
Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Vulling: 900 gram origineel java kapok
Stevigheid: medium / stevig
Extra: Met rits / navulbaar met extra te bestellen navulzakje.
Model: Curve, iets hol in de nek
Onderhoud: Het kussen kan niet gewassen of gestoomd worden! Vlekken licht vochtig deppen met bijvoorbeeld De Traay of Ecover vlekkenreiniger. Regelmatig opschudden en luchten. Luchten het liefst in de schaduw.

Navulbaar en aanpasbaar kapok kussen

U kunt het Java kapok hoofdkussen naar uw smaak aanpassen door er kapok bij te doen of uit te halen via een ritsje aan de zijkant. Een extra navulzakje met kapok is bij te bestellen.

100% plantaardig

Het kapok kussen is helemaal plantaardig. Een uitkomst voor vegetariërs en veganisten. Kapok komt van hoge Ceiba bomen in de tropen en is van nature heel zacht en ook hypo-allergeen. Je zou het plantendons kunnen noemen. Als vulling heeft het een goed ademende werking en geeft het een goede ondersteuning aan nek en hoofd.

Anti-allergeen

Kapok is van nature hypo-allergeen. Een kapok hoofdkussen is dus een ideale oplossing voor allergische mensen.

Made in Holland

Dit Java kapok kussen wordt gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen.

Meer informatie
levertijd 7 werkdagen