Bijvulzakje kapok

Bijvulzakje kapok

Korting Dormiente eco hoofdkussen Natuurlatex-Hennep

Tijdelijk met hoge korting: De biologische natuurlatex-hennep kussens van Dormiente (40x60 cm)

De natuurlatex vlokken en de hennep zijn omhuld met een heerlijk zachte tijk van biologisch jersey katoen. De natuurlatex en hennep mix geven het kussen een lekker stevig gevoel. De tijk kan gewoon op 60 graden gewassen worden. Daarnaast kan het hennep kussen aangepast worden naar uw eigen slaapcomfort. De hennep en natuurlatex vulling van het kussen kan er namelijk uit worden gehaald, zodat u het naar uw eigen behoefte kan verstellen. Kortom, een rustgevend hoofdkussen die daarbij nog veelzijdige functies heeft.

Extra informatie:

- hennep heeft is sterker en heeft een betere vocht regulerende werking dan katoen.
- anti-allergene werking, motten en schimmelwerend.
- duurzaam en milieuvriendelijk, hennep is inheems en zeer sterk, dus heeft deze plant geen pesticiden nodig.
- hennep neemt geen geur aan, weg met transpiratie luchtjes.

Meer weten over hennep? Lees dat dit artikel >

Hennep inside biologisch katoen Duurzaam slapen100% vegan

Normale prijs € 128,00 Speciale prijs € 99,95

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN DE BIOLOGISCHE HENNEP KUSSEN:

Merk: Dormiente
Materiaal: tijk met rits: 100% biologisch katoen.
Vulling: stevig hennep, natuurlatex vlokken.
Stevigheid: medium, aan te passen door vulling deels eruit te halen. 
Maat: 40x60 cm
Vulgewicht: 1.100 gram
Hoogte: 11 cm
Type-slaper: zijslaper en rugslaper
Anti-allergeen: Ja 
Onderhoud: De sloop van het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden.

ALLE BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN DE BIOLOGISCHE HENNEP KUSSEN OP EEN RIJ:

- Hennep bevat geen eiwitten, hierdoor worden alle nare geurtjes perfect geneutraliseerd.
- Hennep beschermt tegen ongedierte, daardoor wordt het niet bespoten met pesticiden en is het niet schadelijk voor de huid.
- Hennep is een uitermate geschikte als warmte- en vochtregelaar voor de slaper, doordat het uitstekend vocht afneemt en opneemt.
- Hennep is uitstekend geschikt voor mensen met allergieën, de vezels zijn namelijk ook ongevoelig voor schimmels en ongedierte.
- Hennep is zeer schoon materiaal omdat het een vuilafstotende en antistatische werking heeft.
- Hennep is de nieuwe duurzame grondstof van de toekomst.
- Natuurlatex is elastisch en biedt baat bij spierontspanning.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!