Alpenden kussen Zirbenpillo Med natuurlatex hoofdkussen Dormiente

Alpenden kussen Zirbenpillo Med natuurlatex hoofdkussen Dormiente

Dormiente zeegras kussen biologisch natuurlatex

Het biologische zeegras kussen is erg waardevol voor een schone, fijne slaap beleving. Het bevat mineralen zoals jodium, kiezelzuur en boor, wat zorgt voor een helende werking. Daarnaast is het erg goed in vocht reguleren, zodat u rustig en droog kan slapen. Ook doet het zeegras denken aan de kalme golven van de zee.

Het kussen van Dormiente, gevuld met natuurlatex vlokken en zeegras, is ingepakt met een fijne en biologische katoenen tijk. Deze hoes kan op 60 graden gewassen worden. De vulling mag ook (deels) eruit worden gehaald, zodat het helemaal aangepast kan worden aan uw persoonlijke wensen. Het kussen is dus zeer veelzijdig en zorgt voor een fijne, diepe slaap.

Extra informatie:

- Goed voor de huid door de rijke elementen van de zee.
- zeegras bevat natuurlijke spoorelementen.
- anti-allergene werking, huisstofmijt- en schimmelwerend.
- geschikt voor astma patiënten.
- duurzaam & milieu vriendelijk, geen gebruik van pesticiden en water.

Het zeegras kussen is een vrij plat kussen. Ideaal voor buikslapers, rugslapers en kinderen.
Zeegras laat het kussen een beetje knisperen bij beweging van je hoofd.

biologisch katoenDuurzaam slapen

Vanaf € 128,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN HET DORMIENTE ZEEGRAS KUSSEN:

Merk: Dormiente
Materiaal: tijk met rits: 100% biologisch katoen.
Vulling: zeegras, natuurlatex vlokken
Stevigheid: medium, aan te passen door vulling deels eruit te halen.
Maat: 40x60 cm en 40x80 cm
Vulgewicht: 1.650 gram
Hoogte: 11 cm
Type-slaper: zijslaper
Anti-allergeen: Ja
Onderhoud: De sloop van het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden.

ALLE BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN HET DORMIENTE ZEEGRAS KUSSEN OP EEN RIJ:

- Zeegras werkt geweldig voor mensen met allergieën, omdat zelfs na jaren geen mijten of schimmels zich nestelen in de kussens.
- Zeegras is in staat om driemaal haar gewicht aan vocht te absorberen en het binnen een dag ook weer vrij te geven. Dit is dan ook een ideaal vocht regulerend product.
- Zeegras heeft een hoog niveau aan jodium, boor en kiezelzuur in zich, wat voor veel helende effecten zorgt.
- Het biologische zeegras kussen is bereid zonder chemische toevoegingen, hierdoor is het bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën.
- Zeegras heeft een aangename geur dat doet denken aan de kalme zee.
- Zeegras is zeer duurzaam, schimmelt niet en rot ook niet.
- Het zeegras kussen beschermt het slaapgedeelte tegen kou en heeft een verwarmende werking.
- Zeegras heeft voor een uitstekende air conditionele werking.
- Natuurlatex is elastisch en biedt baat bij spierontspanning.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Meer informatie
levertijd Op voorraad
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!