Ergoform dons en veren kussen Hans Kruchen

Ergoform dons en veren kussen Hans Kruchen

Vita talalay kussen met neksteun vormvast donzen hoofdkussen Jonk

Vita talalay kussen IMPERIOR met neksteun vormvast donzen hoofdkussen Jonk

Kussen met neksteun hoofdkussen Jonk

Dit gepatenteerde neksteun kussen is onze bestseller. Het neksteun kussen biedt zeer goed ergonomische ondersteuning aan de nek door de Talalay latex kern. Tegelijkertijd wordt het hoofd prettig ondersteund door de zachtere laag verantwoord Europees ganzendons. Een werkelijk zeer fijn en uniek neksteun kussen voor zijslapers. Als ook zeer geliefd bij mensen met nek en schouder klachten.

Welk type neksteun kussen is geschikt voor mij?

Soft: Laag model,voor mensen met een zacht matras of mensen met smalle schouders. Ook geschikt voor buikslapers.
Medium: Standaardmodel voor de gemiddelde zijslaper.
Firm: Geschikt voor mensen die een stevig kussen willen of die dit door hun lichaamsbouw nodig hebben.

Uitleg werking 5 afzonderlijke aanpasbare compartimenten:

(A) De Vita Talalay natuurlatex neksteun kan bij alle types door de rits gemakkelijk worden gewisseld.
(B) De zijcompartimenten zijn in een trechtervorm gemaakt. De vulling kan hierdoor niet naar achteren verschuiven zodat niet alleen de nek maar ook het hoofd de juiste ondersteuning krijgt.
(C) Het middencompartiment is iets lager dan de zijcompartimenten zodat ook de rugslaper van een optimaal comfort kan genieten.
(D) Compartimenten C en E zijn door dit tussenschot gescheiden en zorgt ervoor dat de vulling niet kan verschuiven.
(E) Als u behoefte heeft aan een wat zachtere neksteun dan kunt u het kussen 180° draaien.

Downpass certficaat IDFL documentatiesysteem herkomst ganzendons Zonder schadelijke desinfecteringsmiddelen geproduceerd en dus biologisch afbreekbaar Vrij van schadelijke stoffen Geschikt voor mensen met allergie voor huisstofmijt en astma  

Vanaf € 149,00
Nog %1 beschikbaar

Belangrijke specificaties neksteun kussen:

Merk: Jonk
Materiaal: tijk met rits: 100% puur katoen.
Vulling: natuurlatex kern van 10, 12 of 14 cm hoog en 200 gram Europees eendendons (65%)
Stevigheid: verkrijgbaar in soft, medium, firm
Model: box
Maat: standaard 50x70 cm

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Model: boxkussen (opstaande randen)
Onderhoud: Volg de onderhoudstips van Bedaffair. Het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. U dient de natuurlatex kern te verwijderen. Regelmatig opschudden en luchten bij voorkeur in de schaduw.
Keurmerken: Dons: Downpass, Greenline. Tijk: NOmite

Vakmanschap

Het neksteun kussen van Jonk wordt op traditionele wijze gemaakt in Nederland. Het neksteun kussen is opgebouwd uit 5 kamers die gevuld zijn met verantwoord Europees ganzendons. Elk kamer wordt apart en met de hand gevuld. Dons is een natuurproduct en kan zodoende per plaats en per periode verschillen in vulkracht.
Om deze reden wordt het verantwoorde Europese ganzendons van het neksteun kussen zorgvuldig geselecteerd uit gebieden waar op dat moment de vulkracht het hoogste is. Het Volendamse bedrijf Jonk is een traditioneel en ambachtelijk familiebedrijf, waar momenteel de 3e generatie de leiding heeft.

 

Diervriendelijk dons neksteun kussen

Het Downpass keurmerk en certificaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar