BIOLOGISCH DONZEN DEKBED ECO DONS LENTE - HERFST BEDAFFAIR WK 3

Biologisch donzen dekbed ECO DONS lente - herfst Bedaffair wk 3

Donzen dekbed biologisch ECO DONS 4-seizoenen Bedaffair

Donzen dekbed biologisch ECO DONS 4-seizoenen Bedaffair

Biologisch dons hoofdkussen ECOLUXE NATUUR Bedaffair

Vlij je hoofd neer op dit heerlijke, medium biologisch dons hoofdkussen ECOLUXE NATUUR. Het dons kussen is iets stevig en toch nog kneedbaar. Prima geschikt voor zij- en rugslapers. De zijdezachte tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft een luxe batist weving. Het ECOLUXE NATUUR kussen is met de hand gevuld met 750 gram Nederlands eendendons.

Om het kussen nog comfortabeler te maken kun je hem eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke comfort. Voeg eenvoudig dons bij of haal dons eruit. Daar hebben ze goed over nagedacht bij Bedaffair. 

Downpass certficaatOver Ökotex Over Nomite huismijtproof kussens

 

€ 125,00

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN HET EENDENDONS KUSSEN ECOLUXE NATUUR:

Merk: Bedaffair
Type: Ecoluxe Natuur
Materiaal: Tijk: 100% biologsich katoen batist, ökotex gecertificeerd
Vulling: 70% Nederlands eendendons / 30% eendenveertjes
Stevigheid: medium
Maat: 60x70 cm
Vulgewicht: 750 gram

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.
Keurmerken: Tijk: Ökotex en Nomite
Dons: Downpass

SLAPEN OP EEN EENDENDONS KUSSEN

Een eendendons kussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel. De comfortabele eendendons kussens schudt u `s morgens even op en `s avonds lijkt het dan alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

DIERVRIENDELIJK DONS KUSSEN

De dons kussens van Bedaffair bezitten het Downpass keurmerk en certificaat. Dit certicifaat staat voor hoge kwaliteit van dons en veren èn dat er zeer strenge criteria zijn bij het houden van (water)dieren en verkrijgen van dons en veren. Zo is het niet toegestaan om dieren in kooien te houden of onder dwang te voeren, het levend plukken van ganzen en eenden is verboden. Om te slagen voor de audit moet de fokkerij aan de volgende basisvoorwaarden worden voldaan: de stallen moeten adequaat zijn, de dieren moeten voldoende voer en vers water krijgen, de dieren moeten beschermd worden tegen ziekten en natuurlijke vijanden en verzorgd worden door vakkundig personeel. Om de fokkerijen te controleren vinden er regelmatig zowel aangekondigde als niet aangekondige audits plaats.

Daarnaast wordt de kwaliteit van het product met dit certificaat getest door officiële test instituten onder notarieel toezicht. Er wordt o.a. beoordeeld of de op het label vermelde hoeveelheid dons in het dekbed/kussen aanwezig is. Verdere informatie daarover vindt u op Downpass.com.

ANTI-ALLERGEEN EENDENDONS KUSSEN

Bedaffair's tijken van de kussens zijn heerlijk zacht en extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is goed nieuws voor mensen met een huismijtallergie. Want de huismijt komt niet in dit kussen. En dus kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van een ecologisch eenden dons hoofdkussen.

MADE IN HOLLAND

De eenden dons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar