Betalen in termijnen - Gespreid betalen - Koop een bed of matras op afbetaling  Koop een bed of matras en betaal in 3 termijnen zonder rente

Een nieuw bed, boxspring of matras koop je niet elke maand. Ongeveer een keer in de 10 jaar kopen we een nieuwe matras of matrassen, een boxspring of een bed. Kun je het benodigde bedrag niet in z'n geheel missen of niet op dit moment, dan heeft Bedaffair de oplossing voor jou! Bij ons kun je, voor een bedrag boven € 100,- en onder € 3000,-, in 3 termijnen betalen tegen 0% rente en zonder lening.

Bedaffair biedt dé betaaloplossing voor jou! Met Capayable – Gespreid Betalen betaal je heel eenvoudig in drie termijnen. Dit alles zonder rente of lening! Benieuwd hoe het werkt?

Hoe werkt Gespreid Betalen in 3 termijnen?

Bedaffair werkt samen met Capayable. Capayable is gevestigd in Eindhoven en opgericht in 2013 met als doel betaalgemak creëeren voor online shoppers. En dit doen ze door online shoppers veilig gespreid te laten betalen in 3 termijnen zònder rente.

Betaal bij Bedaffair in drie termijnen

Met Gespreid Betalen biedt Bedaffair jou de mogelijkheid om een bed, boxspring, matras of elk ander product uit ons uitgebreide assortiment in drie termijnen te betalen zonder rente. Zo werkt online kopen en betalen in drie termijnen bij Bedaffair:

- Kies en bestel de producten.
- Ga naar je winkelwagen.
- Selecteer bij de betaalopties >> Capayable
- De eerste termijn betaal je direct in de online kassa en Bedaffair stuurt vervolgens de bestelling zo snel mogelijk op.
- De tweede termijn wordt binnen 30 dagen betaald.
- De derde termijn wordt binnen 60 dagen betaald.

Zo heb je de bestelling, indien voorradig, binnen een paar dagen al in huis òf binnen de aangegeven levertijd, zonder dat je het bedrag in z'n geheel mist op je bankrekening. PS. Vooralsnog alleen mogelijk indien het afleveradres en gelijkend faktuuradres in Nederland zijn én alleen voor bedragen boven € 100,- en onder € 3000,-.

Direct shoppen >>

Heb je een vraag over Capayable – Gespreid Betalen? Neem contact op met onze klantenservice.

Koop een boxspring, bed of matras en betaal in drie termijnen