Een nieuw kussen kopen. Voorkom nekklachten bij een nieuw kussen.Een nieuw kussen kopen. Voorkom nekklachten bij een nieuw kussen.

Een nieuw hoofdkussen is een belangrijke aankoop. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust zonder nek- of rugklachten en gaat minimaal 2 tot 5 jaar mee. De levensduur van een hoofdkussen is afhankelijk van de kwaliteit van het hoofdkussen en het materiaal waarvan een hoofdkussen is gemaakt.
Het is belangrijk om te weten wat voor soort kussen het meest geschikt is voor jou. Bedaffair.nl helpt je graag om het kussen te vinden dat bij jou past. Natuurlijk zijn onze tips als richtlijnen te gebruiken en is de uiteindelijke keuze heel persoonlijk; kies een kussen waar jij het prettigst op ligt.

Het is belangrijk om een goed hoofdkussen te kopen

Uitgerust wakker worden kan vaak worden bevorderd door een goed hoofdkussen. Het kussen moet de druk van de lichaamsdelen opvangen en evenredig verdelen. Alle zenuwen van het lichaam lopen door de nekwervels. Het is daarom van belang dat de nek en het hoofd op de juiste manier ondersteund worden. Kies daarom voor een kussen met de juiste ondersteuning, waarbij uw nekspieren en wervels ontspannen, zodat u weer fris aan een nieuwe dag kunt beginnen.

De juiste ondersteuning tijdens het slapen voorkomt nek- en rugklachten.

De slaaphouding verschilt van mens tot mens.
- Een buikslaper heeft een laag kussen nodig.
- Een rugslaper een wat hoger kussen.
- Een zijslaper heeft wat meer stevigheid nodig.


De hoogte van een hoofdkussen is onder andere afhankelijk van het matras. Bijvoorbeeld:
- Word je wakker of lig je graag met een hand onder je hoofd, dan is een steviger kussen wenselijk.

Het kiezen van het kussen is zeer persoonlijk en van veel factoren afhankelijk. Bij Bedaffair kun je uitgebreid kussens proberen en uittesten in onze showroom. We helpen je met het maken van de juiste keuze.
Er zijn specifieke hoofdkussens zoals kussens ter voorkoming van nekklachten, ergonomisch gevormde kussens, reiskussens, kinderkussens en kussens van dons, kapok, wol en latex.

Allergie, astma en hoofdkussens

Goedkope hoofdkussen zijn vaak toegankelijker voor huisstofmijt dan duurdere kwaliteits hoofdkussens. Dat komt omdat de weving van de hoes van goedkope kussens is van minder goede kwaliteit is. Het niet dicht genoeg geweven, waardoor de huisstofmijt zich gemakkelijk nestelt in de tijk en zich kan vermeerderen.

Nomite label, kussens geschikt voor huisstofmijt allergie en astma patiëntenWil je een allergie vrij hoofdkussen kopen? Let dan op het 'NO-MITE' label. Bij Bedaffair.nl hebben we ruime keuze in allergie vrije hoofdkussen die zijn voorzien van het ‘Nomite label’. Dit label staat er garant voor dat het geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor de huisstofmijt.
Omdat de huisstofmijt niet overleeft in een droog klimaat, zijn hoofdkussen van natuurlijke materialen het meest gunstig voor allergie patiënten. Omdat dons en veren unieke vochtregulerende eigenschappen hebben zorgen deze hoofdkussen voor een ongunstig leefklimaat voor de huisstofmijt.
Als u allergisch bent voor huisstofmijt hoeft u dus niet af te zien van het natuurlijke slaapc

← Vorige Volgende →
Comment(s)