Matras keuzehulp. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuw matrasVeel Nederlanders hebben geen idee op wat voor soort matras ze slapen. Slapen en opstaan zonder klachten of pijn, dat betekent voor velen van ons een goed matras en een goede nachtrust. Echter zonder klachten slapen, betekent niet automatisch dat het matras een goed matras voor u is. Misschien zweet u onnodig veel, of heeft u het juist te koud. Is het matras eigenlijk toch te hard of te zacht. En dat is jammer, want dan is uw matras niet het correcte, allerbeste matras voor u.

Om overdag goed te functioneren, hebben we een goede nachtrust nodig, zodat we uitgerust wakker worden. Een matras dat goed bij uw lichaam past en uw slaaphouding is stap 1. Een matras waar we niet teveel in zweten of dat ons juist aangenaam warm houdt is stap 2. Bij Bedaffair kijken we nog een stap verder. Is het matras vrij van schadelijke stoffen? Dat is stap 3 in uw keuze bij het kiezen van een nieuw matras.

Al 26 jaar is Bedaffair gespecialiseerd in een comfortabele gezonde nachtrust. De eigenaren van Bedaffair zijn ambachtelijk beddenmaker geweest en hebben uitzonderlijke gespecialiseerde kennis over matrassen en bedden. En dat is wel anders bij reguliere beddenverkopers.

Om optimale nachtrust te krijgen, hoort een matras perfect op uw specifieke wensen en behoeften afgestemd te zijn. Bedaffair's matrassen worden in Nederland en Duitsland met veel passie en liefde met de hand gemaakt en bieden u dan ook de meest heerlijke slaap, zoals u het verdient. 

Wat maakt een matras tot het correcte matras voor u?

Een matras kiezen we gemiddeld 1x in de 10 jaar. Het is niet een dagelijkse boodschap. Dat is de reden dat de meeste mensen niet bekend zijn met matrassen. En dat maakt dat we het lastig vinden om een matras te kiezen. Daarom biedt Bedaffair een oplossing. Samen met onze ambachtelijke beddenmakers hebben wij een matras keuzehulp gemaakt. Bij de keuze van de meest geschikte matras helpen wij u graag.

Bedaffair houdt altijd 5 slaapkwaliteiten aan om uw gezonde slaap te waarborgen:

  • Orthopedisch correct liggen
  • Natuurlijke klimaatregulatie
  • Elektrobiologisch neutraal (vrij van elektrosmog)
  • Gezondheid en duurzaamheid
  • Natuurlijke materialen en gecertificeerde keurmerken

Om de keuze naar het kiezen van een nieuwe matras te verlichten, bieden wij u een unieke mogelijkheid, om u door onze ambachtelijke beddenmakers persoonlijk te laten adviseren.

Wat maakt een matras tot het correcte matras voor u?   Wat maakt een matras tot het correcte matras voor u?

Matras keuzehulp

U bent slechts enkele minuten verwijderd van een natuurlijke gezonde slaap. Print onderstaande vragenlijst uit en neemt u even de tijd om op uw gemak uw wensen en behoeften in te vullen, zodat wij bij de keuze van uw nieuwe matras behulpzaam kunnen zijn. 
Hoe meer u invult, hoe specifieker ons gespecialiseerde team, u een matras kan aanbevelen. U kunt het formulier naar ons emailen of telefonisch met ons bespreken.
Heeft u vragen tijdens het invullen, neem dan direct contact op met het Bedaffair team. Dit kan telefonisch 0233036897 of per email info@bedaffair.nl. Wij helpen u graag verder.

Voor wie is de nieuwe matras?

- Voor mij
- Voor mij en mijn partner
- Voor mijn kind
- Voor loge's
- Voor iemand anders, namelijk:

Welke afmeting zoekt u?

- 80 x 200 cm
- 90 x 200 cm
- 100 x 200 cm
- 140 x 200 cm
- Andere grootte, namelijk: