Bedlinnen

 1. Kayori

  KayoriEen nieuw Nederlands bedlinnen merk: Kayori. Kayori is ervan overtuigd dat zij en jij een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij. We moeten het samen doen. En hoe meer mensen mee doen, hoe groter de verandering. En zo besloot Kayori dat de hoeslakens, dekbedovertrekken, plaids niet alleen biologisch, trendy en een prachtige kwaliteit moesten hebben, maar ook een heel aangename prijs. Nu kan iedereen (h)eerlijk en schoon slapen.

  Voor kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op een niet-verantwoorde manier gemaakt. Kayori is dan ook zeer betrokken bij het gehele productieproces, en zo kunt u alle Kayori producten met een gerust gevoel gebruiken. Want je weet zeker dat jouw aankoop op een

  Lees meer »
 2. Eco katoen satijn dekbedovertrekset

  Zzzacht eco dekbedovertrekset
  Superzacht en luxe 100% eco dekbedovertrek, met slopen, in vier kleuren verkrijgbaar. Het dekbedovertrek is er in 140, 200 en 240 breed en is 240 lang. Het heeft een instopstrook en een deels gesloten onderzijde, zodat uw dekbed goed blijft zitten. Het kussensloop heeft ook een instopstrook, zodat uw kussen er niet uitpiept 's nachts. De sloop is er in de meest voorkomende maat 60x70 cm en heeft een rand – volant – van 5 cm. Bij de maat 140 breed hoort 1 sloop, bij beide andere maten 2 slopen.

  De zachte luxe van Yumeko's katoen
  Het merk Yumeko heeft gekozen voor het allermooiste katoen satijn met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat het bedlinnen ongelooflijk zacht en soepel is. Pure

  Lees meer »
 3. Dekbedovertrek voor kinderen van Bedaffair

  Zacht en schoon kinder dekbedovertrek
  Voor je kind kies je veilig. Zeker als het gaat om slapen. En dus kies je voor een dekbedovertrek van 100% biologisch katoen, gegarandeerd zonder schadelijke stoffen en ook nog eens heerlijk zacht en helder wit. Het overtrek is er in de maten 100x135 en 120x150 en wordt aan de onderzijde gesloten met kleine knoopjes van kokosnoot.

  De zachte luxe van biologisch katoen
  Bedaffair heeft gekozen voor producten die gemaakt zijn van het mooiste katoen met een threadcount van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat ons bedlinnen ongelooflijk zacht is. Pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

  Het schone van 100% biologisch katoen
  Het 100% biologisch

  Lees meer »
 4. Specificaties van eco dekbed all seasons dons Yumeko

  Specificaties van dit dekbed

  Soort:              2-delig 4-seizoenen donzen dekbed met knoopjes
  Afmetingen:     140x220 cm
                         200x220 cm
                         240x220 cm
  Kleur:               Wit
  Warmteklasse: Zomerdeel: warmteklasse 4 en lente/herfst deel: warmteklasse 3
  Samen:            warmteklasse 1
  Warmte type:    Voor iedereen, door alle mogelijkheden die dit dekbed biedt
  Materialen:        Vulling: 100% Nederlands

  Lees meer »
 5. Eco donsdekbed eco luxe dekbedden

  Eco donsdekbed

  Bedaffair heeft eco dons dekbedden voor lente en herfst, krakend koude winters en zelfs voor warme zomers. En natuurlijk een vier seizoenen variant, zodat u altijd het beste eco dekbed van dons heeft. Alle eco dons dekbedden die u bij Bedaffair kunt kiezen zijn geschikt voor allergische mensen, omdat ze een Nomite tijk hebben die huismijt tegenhoudt. De eco dons dekbedden bij Bedaffair hebben een prachtige, superzachte witte tijk van 100% biologisch katoen batist.

  Eco dons dekbed in diverse breedte- en lengtematen

  Alle donzen dekbedden van Bedaffair en Yumeko zijn 220 cm lang. Dat is lekker comfortabel. Geen koude voeten meer of een vlaag koude lucht die naar binnen piept.
  Wilt u een langer dekbed of een op maat gemaakt dekbed? Ook dat is bij Bedaffair mogelijk. Tijdens werkdagen kunt u met ons bellen op nummer 023 - 303 68 97 en kunnen wij al uw vragen beantwoorden. Ook kunt u ons een email sturen voor meer informatie over een op maat gemaakt eco dons dekbed.

  De luxe van 100% dons

  Dons is pure luxe, verwennerij. Het is licht, zacht, warm, soepel en ademend. Alsof je onder een wolkje ligt. Om die mooie eigenschappen optimaal tot hun recht te laten komen, kiest Bedaffair voor 100% eco dons dekbedden. Zeldzaam, maar extra lekker.    

  100% biologisch katoen en verantwoord dons

  De zachte, soepele tijken - hoes - van de eco dons dekbedden zijn gemaakt van 100% biologisch katoen, de Bedaffair tijken zelfs van zijdezacht biologisch katoen batist. Het eendendons komt van Nederlandse eenden en van

  Lees meer »
 6. Damai organics

  Damai organics biologisch bedlinnenDamai is een Nederlands eigentijds en vooruitstrevend bedmodemerk. Damai Organics voert de duurzame bedlinnen collectie van Damai. Zij innoveren, zetten de trend en zijn zich er bewust van hoe zij produceren. Bedaffair biedt de hele biologisch katoenen bedlinnen collectie van Damai Organics aan.

  De Damai Organics collectie bij bedaffair bestaat uit dekbedovertreksets, hoeslakens (percal en katoen satijn), hoeslakens topper, lakens en losse kussenslopen. De Damai Organics collectie bij Bedaffair is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, afmetingen en dessins.

  Damai Organics beddengoed. Beter voor mensen. Beter voor het milieu.

  Damai ziet klimaatverandering, duurzaamheid en het milieuvraagstuk niet als een politieke aangelegenheid, maar een gegeven waarin zij als organisatie eigen verantwoordelijkheid nemen. Deze visie heeft geleid tot een schitterende collectie biologisch katoenen eco beddengoed. Modieus ontworpen, in prachtige kwaliteiten en duurzaam geproduceerd.

  Waarom biologisch katoen en verven met plantaardige verfstoffen.

  Bij 100% katoen denken mensen vaak aan een natuurlijk product, puur en schoon. De waarheid is een ander verhaal. Katoen is namelijk één van de meest vervuilende gewassen ter wereld. Meer dan 25% van alle insecticiden en 12% van alle pesticiden, wordt gebruikt bij het verbouwen van katoen. Geschat wordt dat 90% van deze chemische middelen in de bodem, lucht en water

  Lees meer »