Ontwerp

 1. TEAM 7 kasten, kledingkast van massief hout

  Massief houten kledingkasten en kastsystemen op maat gemaakt.

  In de natuur heeft alles zijn plaats. Bij ons ook. En dat is de reden dat wij kiezen voor de ambachtelijk, op maat gemaakte kasten uit zuiver natuur hout van TEAM 7. De TEAM 7 kledingkasten passen zich zowel binnen als buiten aan uw persoonlijke wensen en behoeften aan. Met een grote, functionele kastindeling; zoals kledingliften, broekhouders, overhemdhangers bieden de TEAM 7 kledingkasten perfect comfort en het beste overzicht over uw garderobe. Optionele, hoogwaardige ledverlichting zorgt voor het nodige licht.

  Massief houten kledingkasten en kastsystemen op maat gemaakt.

  Kasten op maat

  U heeft keuze uit verschillende modellen in verschillende

  Lees meer »
 2. Duurzaam produceren uit respect voor de natuur

  De houding ten aanzien van duurzame producten is veranderd: vroeger werden ze als stoffig en onhip bekeken, de laatste jaren zijn ecoproducten tot echte trendsetters uitgegroeid. Dat is met name zo omdat hun aanbod ondertussen verfijnd en luxueus is geworden. Dit geldt voor alle branches, van levensmiddelen over textiel tot meubelen en slaapkamer meubels. Duurzaam geproduceerde meubels en slaapkamer meubilair in natuurlijk hout zijn niet meer weg te denken uit de markt. De gevoeligheid van de gebruiker voor hoogwaardige Europees ambachtelijk geproduceerde meubelen en natuurlijke materialen blijft groeien. Bedaffair uit Amsterdam is de grootste en enige specialist in handgemaakte bedden, kasten, bijmeubelen en matrassen gemaakt van, uitsluitend, natuurlijke materialen. Vanaf begin 2018 is Bedaffair exclusief TEAM 7 dealer in groot Amsterdam. TEAM 7 meubelen vindt u vanaf half / eind juni 2018 in de prachtige showroom van Bedaffair.

  Lees meer »
 3. Boxspring kopen Amsterdam

  Boxspring kopen in AmsterdamBoxspring kopen Amsterdam

  Wilt u een nieuwe boxspring kopen Amsterdam? Op zoek naar een mooie passende boxspring voor uw slaapkamer(s)? Voor een uitgebreid assortiment en slaapkamer interieur ideeën kunt u altijd terecht bij Bedaffair in Amsterdam IJburg.
  Hier vindt u dé eco-luxe boxspring bedden van Amsterdam.

  Een nieuwe boxspring bestaat uit een boxspring onderstel, een matras en een topmatras. Bij Bedaffair verkopen we boxsprings, met of zonder matrassen, hoofdborden en topmatrassen in de beste ambachtelijke kwaliteit. Alle boxspring bedden worden voor u handgemaakt in Nederland.
  Onze prijs-kwaliteit

  Lees meer »
 4. Ruimtebesparend retro design bed Stapelliege

  Met de STAPELLIEGE, een ruimtebesparend retro design bed creëer je in een handomdraai een comfortabele slaapplaats in elke woonruimte. Of je kinderen een logeerpartijtje houden of als uw kleinkinderen te logeren komen of dat je zelf een logé krijgt, voor de studentenkamer; dit ruimtebesparend bed is een echte eye-catcher en tevens een praktische slaapmogelijkheid voor iedereen.
   
  Ruimtebesparend bed: STAPELLIEGE; retro design uit 1966
  Het STAPELLIEGE bed van meubeldesigner Rolf Heide schrijft sinds 1966 design geschiedenis. In 1966 is de STAPELLIEGE ontworpen door meubeldesigner Rolf Heide en heeft destijds

  Lees meer »