Massief houten kledingkasten en kastsystemen op maat gemaakt.

In de natuur heeft alles zijn plaats. Bij ons ook. En dat is de reden dat wij kiezen voor de ambachtelijk, op maat gemaakte kasten uit zuiver natuur hout van TEAM 7. De TEAM 7 kledingkasten passen zich zowel binnen als buiten aan uw persoonlijke wensen en behoeften aan. Met een grote, functionele kastindeling; zoals kledingliften, broekhouders, overhemdhangers bieden de TEAM 7 kledingkasten perfect comfort en het beste overzicht over uw garderobe. Optionele, hoogwaardige ledverlichting zorgt voor het nodige licht.

Massief houten kledingkasten en kastsystemen op maat gemaakt.

Kasten op maat

U heeft keuze uit verschillende modellen in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes, draai- of schuifdeuren in natuurlijk hout of glas, en talrijke praktische modules voor het kastinterieur. Iedere TEAM 7 kledingkast overtuigt met zijn understated ontwerp en hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. En het beste is dat je zelf jouw kast mee kan ontwerpen. Een kast op maat dus. Kies je glaskeur en soort natuurhout en deel het kastinterieur in volgens je behoeften. De optionele lijst met ledverlichting zet je eigen meesterwerk perfect in de kijker. Wilt u de kast hoger, lager, schuiner of dieper dan standaard? Ook dit is mogelijk. U bepaalt en creër de kast die je wilt.

Zo creëert u een ruime, ambachtelijk, op maat gemaakt massief houten kast dat helemaal aan uw wensen voldoet.

Een ruim stuk vakmanschap.

De kasten van TEAM 7 zijn stuk voor stuk gemaakt van massief hout. De natuurlijk houten fronten van de kasten bestaan uit houten platen, opgebouwd uit 3 lagen, die bestand zijn tegen krom trekken. De hoogwaardige houten oppervlakten van de TEAM 7 kasten zijn met de hand gesorteerd en veredeld met natuurlijke plantaardige olie.

Een ruim stuk vakmanschap

Een surplus aan comfort: het resultaat een muisstille kast.

Gedempte sluitfuncties, stofborsteltjes, stootkussentjes en geïntegreerde magneetjes. Dit alles geeft een surplus aan comfort. De deuren van TEAM 7 kasten sluiten zacht en gemakkelijk, bovendien voorkomen de geïntegreerde stofborsteltjes in de deuren het binnendringen van stof in de kast.
Bovendien zijn de laden van de massief houten kledingkasten geheel geruisloos en volledig uittrekbaar.

Innerlijke waarde.

Natuurlijk let TEAM 7 op het uiterlijk van hun massief natuur houten kasten. Maar heel bijzondere aandacht besteden zij aan de innerlijke waarde! Zo zorgt het functionele interieur van onze kasten met veel praktische lades en indelingen voor een perfect overzicht en comfort als je dagelijks je outfit samenstelt.

Overzichtelijke kastindeling

Alles op orde.

Een omvangrijk en functioneel kastinterieur biedt comfort en beter overzicht in je massief houten kledingkast. Praktische hulpjes als een kledinglift, hemdenlade, broekhouders, schoenenrek en een compleet ladenblok voor alle sokken, dassen en slipjes met verschillende indelingen helpen je om snel en trefzeker je passende stijlcombinatie te vinden. Een optionele stroombesparende ledverlichting verlicht de gehele binnenruimte van de kast en toont de handige, met liefde afgewerkte details.

Kastindeling is omvangrijk en functioneel

Natuurhout is gezond. Maar het werkt verslavend.

Laat je in Amsterdam door de Bedaffair woonwerelden inspireren en ontdek hoe je met TEAM 7 kasten en bedden elke slaapkamer mooier en natuurlijker kan maken.

-