Elektrosmog

 1. Wollen dekbedden en onderdekens met turf voor volwassenen, kinderen en baby’s

  Turf – Duizendjarige genezende kracht uit moor / veenmoeras

  Turf - duizendjarige genezende kracht

  Turf heeft zowel een verwarmende als heilzame werking op lichamelijke als geestelijke gezondheid. Sinds duizenden jaren wordt door de mens het waardevolle natuurproduct turf gebruikt. Omdat men duizenden jaren geleden al ontdekte, dat turfvezels een warmte-spreidende, warmte-activerende en met name een antiseptische cq. ontstekingsremmende werking heeft. In de Romeinse tijd werd turf reeds gebruikt voor diverse doeleinden.

  De turf vezel is het oeroude, in moor / veenmoeras gemummificeerd restmateriaal van het wollegras. Veen is een zich continue verder verdichtend materiaal en door het omzettingsproces (vervening of mummificatie) kan de buitengewone genezende kracht van de turfvezel voor de mens op een heilzame manier toegepast worden.

  Rudolf Steiner (grondlegger antroposofie) heeft in 1920 om meerdere redenen het vermoeden geuit, dat textiel uit turfvezel bescherming tegen de werking van straling zou bieden. Vele geobiologen bevestigen tegenwoordig middels uitgevoerde empirisch vastgelegde proeven de isolerende werking van turfvezel bij geo-pathogene stoorvelden of straling (electrosmog).

  Turf – de natuurlijke warmtegever uit de natuur

  De turfvezel, die Bedaffair gebruikt, wordt door een klein bedrijf in een woud- en veenrijk gebied in Zuid-Zweden verwerkt. Turf is eeuwen tot enige duizenden jaren oud. Daarom behoudt turfvezel de vitale oerkracht van onze aarde, omdat onze turfvezel, voor eeuwen zo diep in de grond gelegen, nog nooit in aanraking is geweest met ongezonde stoffen of verontreinigingen.

  De gereinigde turfvezel wordt zonder synthetische (hulp)stoffen of chemische middelen met de hand verwerkt. De Bedaffair turfvezel is een plantaardige vezel van het wollegras die slechts door natuurlijke ecologische processen is omgezet. Omdat de turfvezel zelf niet gesponnen kan worden, wordt onze turfvezel altijd samen met biologische wol verwerkt. De Bedaffair turfwollen dekbedden en onderdekens zijn daarom pure, gezonde natuurproducten.

  Turfvezel

  Lees meer »
 2. Elektromagnetische straling meten & ontvang tijdelijk Mobile-Floww t.w.v. 49,- euro

  Elektromagnetische straling meten & ontvang tijdelijk Mobile-Floww t.w.v. 49,- euroElektromagnetische straling

  We leven in een wereld waarin we letterlijk omgeven zijn door verschillende vormen van onzichtbare elektrische invloeden. Ieder van ons slaapt in zijn of haar eigen unieke omgeving van elektromagnetisch velden gegenereerd van enerzijds natuurlijke en anderzijds menselijke elektronische bronnen.
  Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat huishoudelijke niveaus van elektromagnetische velden (50 hertz) een negatieve invloed heeft op de zenuw en hormonale systemen van dieren. Studies op dierlijke cellen en weefsel gaven aan dat de basis cel activiteit werd beïnvloed door lage frequentie velden.
  Arend Vaders, eigenaar Bedaffair en afgestudeerd in Energietechniek schreef al eerder een artikel over over straling, elektrische invloeden en tips voor een veilige en gezonde nachtrust.

  - Lees meer over: Slapen en elektrosmog in de slaapkamer.

  Elektromagnetische straling is overal

  Je kunt het niet voelen, niet proeven en niet ruiken, maar elektromagnetische straling is overal. En mogelijk met aanzienlijk meer gevolgen voor de gezondheid dan veel mensen denken. Hoogleraar gezondheidspsychologie dr. Anna van Wersch: “Ik denk dat het effect van elektromagnetische straling wordt onderschat en dat het wel degelijk schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Straling belast het immuunsysteem. Dat moet heel hard werken om mensen gezond te houden.

  Invloed van elektromagnetische straling op uw gezondheid

  Straling kan gevolgen hebben voor de gezondheid. Vooral kinderen kunnen dit ervaren; ze worden meer dan gemiddeld blootgesteld aan straling. Vooral thuis waar een opeenstapeling van draadloos communicerende apparaten ongemerkt tot overbelasting kan leiden. Hoog tijd om te kijken hoe het bij u thuis is.
  Laat NU uw woning meten op elektromagnetische

  Lees meer »
 3. Slapen en elektrosmog - straling in slaapkamer

  Electrosmog, matras, slapenTelefoon en wekker in de slaapkamer. Heeft electromagnetische straling effect op slapen? We leven in een wereld waarin we letterlijk omgeven zijn door verschillende vormen van onzichtbare electrische invloeden. Ieder van ons slaapt in zijn of haar eigen unieke omgeving van electromagnetisch velden gegenereerd van enerzijds natuurlijke en anderzijds menselijke electronische bronnen.

  Elektrosmog in de slaapkamer

  Het electromagnetisch

  Lees meer »