7 Duurzame december cadeautips

Kruip samen onder de biologische wol tijdens de mooiste tijd van het jaar... Nu meer dan ooit hebben we elkaars liefde en warmte nodig.

De donkere avonden lichten we samen met jou op. Voor de decembermaand hebben we de mooiste natuurlijke & duurzame cadeaus voor je uitgezocht. Om met liefde te geven aan familie en dierbaren.

 

Duurzaam cadeau 1: Natuurlijke warmte kruik met zachte hoes

De kruik van natuurlijke materialen is heerlijk warm en super duurzaam. Deze warm water kruik is gemaakt van natuurlijk rubber. De ecologische verwarmt als het buiten koud is en vermindert buikpijn en spanningen. Ook bevat het een extra zachte hoes van biologisch katoen om tegen aan te kruipen.

 

 Bekijk de kruik hier 

 

 

Duurzaam cadeau 2: Extra zacht ecologisch dekbedovertrek

Op zoek naar een biologisch dekbedovertrek van prachtig katoen-satijn, of super duurzaam en zacht tencel of hennep? Of juist liever luchtig linnen? Bekijk diverse dekbedovertrekken met kleuren die precies in de stijl passen die jij zoekt.

 

 Bio dekbedovertreksets 

 

 

Duurzaam cadeau 3: Warme eco plaids

Geniet van verschillende heerlijke warme plaids. Kies uit verschillende kleuren en materialen. Denk aan bio katoen, duurzaam linnen of alpaca wol. Ideaal om onder te kruipen tijdens de donkere koude uurtjes. Leuk om te geven en te krijgen!

 

 Bekijk de plaids hier 

 

 

Duurzaam cadeau 4: ecologisch warm dekbed

Onze warme dekbedden zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Deze natuurlijke materialen kunnen namelijk uitstekend temperatuur reguleren. Zo krijg je het nooit te koud. Vooral beddengoed met kameelwol, bio scheerwol en dons zijn echt ideale winter dekbedden. 

 

 Bekijk de dekbedden 

 

 

Duurzaam cadeau 5: Natuurlijke hoofdkussens of warmtekussen van pitten

Een goed hoofdkussen kan wonderen brengen aan iemands nachtrust. Kies voor extra ondersteuning en ga voor een neksteunkussen. Of kies voor heerlijk zachtheid met een wollen of donzen hoofdkussen. Ook kan je zachtheid en ondersteuning combineren met een donzen hoofdkussen, gecombineerd met natuurlatex voor ondersteuning! Of ga voor een heerlijk warme pittenkussen. Deze kan je warm maken om stijve gewrichten te ondersteunen of op je nek te leggen tijdens koude dagen.

 

 Bekijk alle kussens hier 

 

 

Duurzaam cadeau 6: Gerecyclede of ecologische vloerkleden

Een vloerkleed kan veel doen voor de koude voeten bij deze temperaturen. Al helemaal met natuurlijke en duurzame materialen. Denk aan gerecycled katoen of jute.

Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren, zodat het precies past bij ieder interieur. Ook hebben we vloerkleden die het keurmerk Goodweave hebben. Goodweave controleert regelmatig en onaangekondigd de productieplaatsen op kinderarbeid en schuldslaven. Bovendien draagt Goodweave bij aan sociale en ecologische ondersteuning van minderheden.

 

 Bekijk de vloerkleden hier 

 

 

Duurzaam cadeau 7: Natuurlijke sierkussens

De mooiste duurzame sierkussens van natuurlijke materialen. Leuk om het interieur op te vrolijken of die extra zachte touch te geven. Denk aan lichtgrijze, lichtgroene, gele of prachtig delfts-blauwe sierkussens. Gemaakt van bio katoen of linnen. 

 

 Bekijk de sierkussens hier 

 

 

Benieuwd naar hoe wij onze duurzaamheid waarborgen? Lees mee over onze impact 


Of meer lezen over duurzame slaapkamer inspiratie en cadeautips?  Meld je dan aan voor de Bedaffair Ochtendnieuwsbrief.