Boxsprings Amsterdam

Boxsprings Amsterdam

Op zoek naar een mooi passende boxspring voor uw slaapkamer(s)? Voor een uitgebreid assortiment boxsprings en slaapkamer-interieurideeën kunt u altijd terecht bij Bedaffair in Amsterdam. Een nieuwe boxspring bestaat uit een boxspring onderstel, een matras en een topmatras. Bij Bedaffair verkopen we boxsprings, met of zonder matrassen, hoofdborden en topmatrassen in de beste kwaliteit.

Onze adviseurs en slaapspecialisten helpen u in onze winkel in Amsterdam graag op weg en vertellen u alles over het bed (Boxspring) dat bij u past. Weet u reeds welke boxspring u wilt hebben? Dan kunt u ook gemakkelijk online bestellen, het bed wordt gratis bij u thuisbezorgd.

Boxsprings Amsterdam - collectie

In onze collectie vindt u alleen boxsprings die met grote vakkundigheid in Nederland zijn geproduceerd. Deze degelijke Hollandse en volledig met de hand gemaakte bedden worden vervaardig met duurzame natuurlijke materialen. Zoals scheerwol, biologisch vlas, kameelwol, paardenhaar en 100% katoen. Deze materialen garanderen een lange levensduur. Door onze directe lijn met de maker van de boxsprings kan uw bed volledig worden aangepast (vorm, hoogte, kleur enzovoorts) aan uw wensen. U kiest met deze bedden voor duurzaamheid en gezonde nachtrust.

Boxspring matras

De boxspring-bodems laten zicht prima combineren met onze pocketveermatrassen en natuurlatex matrassen. Zo stelt u het voor u perfecte bed samen. Al onze matrassen worden op een verantwoorde en duurzame manier geproduceerd. Natuurlijk vindt u ook alle andere benodigdheden voor uw boxspring in onze uitgebreide assortiment.

Boxspring showroom Amsterdam

U vindt onze boxspring-showroom in Woonwarenhuis Design020 aan de Pedro de Medinalaan 89-91 in Amsterdam-IJburg. Deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. U kunt hier gratis parkeren.

Loop gerust eens binnen of neem contact op voor het maken van een afspraak voor persoonlijk advies van onze ambachtelijke beddenmaker.