Dormiente hennep kussen natuurlatex biologisch

Dormiente hennep kussen natuurlatex biologisch

Dormiente zeegras kussen biologisch natuurlatex

Dormiente zeegras kussen biologisch natuurlatex

Dormiente paardenhaar kussen biologisch natuurlatex

Paardenhaar vezel is bekend door haar rustgevende en temperatuur regelende werking. Ook is het een natuurlijk product dat helpt tegen huisstof en huidproblemen zoals eczeem. Het Dormiente kussen heeft het voordeel dat de holle structuur van het paardenhaar zorgt voor perfecte ventilatie en flexibiliteit.

De natuurlatex vlokken en paardenhaar vezels zijn verpakt door een aangename tedere hoes van biologisch katoen. Deze tijk kan op maximaal 60 graden gewassen worden. Ook kan dit paardenhaar kussen versteld worden naar uw eigen wensen, aangezien de vulling er ook deels uitgehaald kan worden. Oftewel, een neutraliserend, flexibel hoofdkussen dat zorgt voor ultiem slaapcomfort.

Extra: het kussen is vrij plat en meer geschikt voor rug- en buikslapers.

biologisch katoenDuurzaam slapen

Vanaf € 128,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN HET DORMIENTE PAARDENHAAR KUSSEN:

Merk: Dormiente
Materiaal: tijk met rits: 100% biologisch katoen.
Vulling: paardenhaar vezel, natuurlatex vlokken
Stevigheid: medium, aan te passen door vulling deels eruit te halen.
Maat: 40x60 cm en 40x80 cm
Vulgewicht: 1.650 gram
Hoogte: 11 cm
Type-slaper: zijslaper
Anti-allergeen: Ja
Onderhoud: De sloop van het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden.

ALLE BIJZONDERE EIGENSCHAPPEN VAN HET DORMIENTE PAARDENHAAR KUSSEN OP EEN RIJ:

- Paardenhaar is een kalm, vochtvrij en rustgevend product.
- Het paardenhaar kussen is ideaal voor alle seizoenen doordat een expert is in het regelen van temperatuur.
- Paardenhaar is een vezel die uitermate geschikt voor huidproblemen. Ook helpt het tegen huisstof, dierenharen allergie, eczeem, neurodermitis en psoriasis.
- Paardenhaar is uitmuntend in het versterken en verlichten van het immuunsysteem.
- Volgens natuurgeneeskundige therapeuten activeert paardenhaar de energiecentra van het lichaam, waardoor energieblokkades in het lichaam worden opgelost. Dit zorgt voor een fijne ontspanning.
- Natuurlatex is elastisch en biedt baat bij spierontspanning.
- Paardenhaar beschermt tegen elektrostatische lading.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.

Meer informatie
levertijd 3 weken