Eco bedden

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 84

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 84

per pagina

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in massief houten design bedden, metaalvrije boxsprings en handgemaakte biologische geveerde boxsprings. Bedaffair heeft een collectie massief houten design bedden en boxsprings in verschillende stijlen en designs. We importeren zelf massief houten bedden uit Duitsland en werken samen met de prachtige merken Team 7, Dormiente en Holzmanufaktur. De massief houten bedden in de collectie van Bedaffair zijn leverbaar in diverse hout materialen zoals noten, beuken, eiken, wild eiken, kersen, ahorn enz.

De houten bedden van het Bedaffair label zijn uitsluitend gemaakt van hout dat FSC-gekeurd is en/of ecologisch is en uit Europa afkomstig is. Verschillende afwerkingen van de massief houten ledikanten zijn mogelijk zoals; mat, gelakt, geolied, en ecologisch hout.

De boxsprings, van het eigen merk Skoon, verkrijgbaar in onze 800 m2 grote showroom worden onder specificatie van Arend Vaders, voormalige ambachtelijk beddenmaker en eigenaar Bedaffair, in Nederland gemaakt.