Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar

Röwa Lattenbodem RF-LIFT handmatig verstelbaar

Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout

Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout

Rol lattenbodem massief hout Prolana (verkrijgbaar in veel afmetingen)

De rol lattenbodem bestaat uit massief essenhouten latten die door stevige katoenen banden worden vastgehouden. Deze rol lattenbodem van essenhout is bijzonder stevig en duurzaam in gebruik. Een rol lattenbodem is ideaal voor bedden met een bijzonder lage inlegdiepte. Maar ook voor kinderbedden of een bed in caravan of boot. De massief essenhouten latten van de rolbodem ondersteunen het matras en hebben geen flexibiliteit. De rol lattenbodem is 1,5 cm hoog en de latten zijn ca. 4,5 cm breed. Geschikt voor ieder bedtype met draaglijsten. 

Essenhout is een fijne houtsoort om te bewerken. Het is stevig en taai. Het massieve essenhout splintert niet en is goed bestand tegen zuren en alkalische stoffen (transpiratievocht).

De afstand tussen de latten draagt bij aan een goede ondersteuning van het matras net als de 2 stevige katoenen banden die meer naar het midden liggen (in vergelijking met Dormiente rolbodems).

De rollattenbodem is verkrijgbaar in de lengtematen 200, 210 en 220 cm.

Eigenschappen rol lattenbodem:

Materiaal: essenhout en katoen
Hoogte: 1,5 cm
Breedte lat: ca 4,5 cm
Breedtematen: alle voorkomende maten
Lengtematen: 200, 210 en 220 cm

FSC hout uit duurzaam beheerde wouden

Vanaf € 99,00
Nog %1 beschikbaar

SPECIFICATIES VAN ROL LATTENBODEM MASSIEF HOUT:

Merk: Bedaffair
Type: Rol lattenbodem
Materiaal: Massief essenhout en een stevig katoenen band
Hoogte: ca 1,5 cm
Breedte lat: ca. 4,5 cm
Afmetingen: in alle standaard afmetingen verkrijgbaar
Herkomst: Duitsland

Ecologische meerwaarde

Alle gebruikte materialen van de rol lattenbodem zijn hernieuwbare grondstoffen. Massief essenhout komt van duurzaam beheerde Duitse wouden en is FSC gecertificeerd. De materialen blijven 100% natuurlijk, de hout oppervlakte is onbewerkt.

DE PREMIUM KWALITEIT VAN PROLANA

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken