Rol lattenbodem massief hout Prolana (verkrijgbaar in veel afmetingen)

Rol lattenbodem massief hout Prolana (verkrijgbaar in veel afmetingen)

Dormiente lattenbodem handverstelbaar BASIC KF metaalvrij beukenhout

Dormiente lattenbodem handverstelbaar BASIC KF beukenhout

Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout

De FR5 lattenbodem van Selecta is een bijzonder lage lattenbodem. Dankzij de vlakke constructie is de FR5 lattenbodem buitengewoon stabiel. De zachtere schouderzone maakt het dieper inzakken van de schouderpartij mogelijk. Waardoor de rug een optimale ondersteuning krijg. De dubbele latten in de middenzone van deze lage lattenbodem zijn instelbaar qua stevigheid. De totale hoogte van de Selecta lage lattenbodem is ca. 5 cm.

De lattenbodem van massief hout is veredeld met lijnolie. Lijnolie zorgt voor een glad en zijdezacht houtoppervlak. Het hout blijft ademen en is tegelijkertijd op natuurlijke wijze beschermd.

Een goede matras werkt altijd in samenspel met de bijpassende bedbodem of lattenbodem. De bedbodem of lattenbodem vormt de basis om de elastische en ondersteunende eigenschappen van de matras volledig tot zijn recht te laten komen. Bedbodems en lattenbodems uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse comfort-uitvoeringen. Vlak, handverstelbaar of met elektrische verstelbaarheid.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.>

Veredeld met natuurlijke lijnolie

Vanaf € 199,00
Nog %1 beschikbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN DE FR5 LATTENBODEM:

Merk: Selecta
Type: Lattenbodem massief beukenhout, laag
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 5 cm hoog beukenhout massief, lattenbodem: gelamineerd beukenhout
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 5 cm
Schouder- & Lendenzone: ja, zachtere schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone

VOORDELEN VAN LATTENBODEM FR5 OP EEN RIJ:

- Bijzonder stabiel, massief, onbehandeld beukenhouten frame
- Lage lattenbodem van ca 5 cm hoog
- Individuele hardheids instelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone

VOOR WIE EN WELKE MATRASSEN GESCHIKT?

- Ledikanten en bedden met een hoge, ondiepe inlegdiepte
- Matrassen pocketvering en natuurlatex

EEN STERK STAALTJE NATUURLIJKHEID

Voor een ontspannen slaap is een natuurlijke slaapomgeving nodig. Daarom gebruikt Selecta voor haar lattenbodems puur natuurlijke materialen zoals massief hout. De Selecta lattenbodems worden van lokaal beukenhout gemaakt en met lijnolie veredeld. Alle natuurlijke materialen die Selecta verwerkt, worden door neutrale instituten uitgebreid op hun verdraagzaamheid door de mens getest en gecertificeerd.

OGEN DICHT BIJ DE AANSCHAF VAN EEN BED

Geen enkel ander meubelstuk wordt door ons langer gebruikt dan ons bed. Reden genoeg om bij de aanschaf heel precies op de details te letten en de matras en lattenbodem op uw persoonlijke lig- en slaapgewoonten af te stemmen. Bij het bed, ledikant of bedombouw zijn het design en uw eigen esthetische wensen belangrijk. Echter bij het kiezen van een matras en de lattenbodem zijn de functionele eigenschappen doorslaggevend. Bedaffair vindt proefliggen om deze reden noodzakelijk. Sluit uw ogen en vertrouw op uw goede gevoel – en op een vakkundig advies bij Bedaffair.

ZO LIGT U GOED

De optimale afstemming van lattenbodem en matras is de beste voorwaarde voor een ontspannen en gezonde slaap. Want alleen wie goed ligt, kan ontspannen en herstellen. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Alleen dan kan uw rug zich ontspannen. Matrassen en lattenbodems van Selecta kunnen op allerlei manieren gecombineerd en afzonderlijk ingesteld worden. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

SELECTA LATTENBODEMS

De lattenbodems van Selecta worden gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en hoogwaardige natuurlijke materialen. Elke lattenbodem is “Made in Germany“ - bij Rössle & Wanner GmbH. Elke lattenbodem product doorloopt een permanente, strenge kwaliteitscontrole. Voor elke klant betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de verwerking en werking van onze producten. En dat vele jaren lang.

Meer informatie
levertijd ca. 4 weken