Verstelbare handmatig lattenbodem Physioform KF met dieper instelbare schouder- en heupzone Dormiente

Verstelbare handmatig lattenbodem Physioform KF met dieper instelbare schouder- en heupzone Dormiente

Rolbodem Dormiente Massiv beukenhout metaalvrij

Rolbodem Dormiente Massiv beukenhout metaalvrij

Wollen matrasonderlegger matrasbeschermer lattenbodem wol Prolana

Deze wollen matrasbeschermer ligt op uw lattenbodem onder het matras. De onderlegger is gemaakt van biologische wol. De wollen onderlegger neemt vocht op, laat het weer los en voorkomt schimmelvorming. De matrasbeschermer beschermt het matras tegen slijtage van uw kostbare matras.

LET OP: Vanaf heden zal de wollen matrasbeschermer van Prolana wordt gemaakt van de biologische wol uit het Fair Trade project Himalana van Prolana. Deze Fair Trade biologische wol is bruiner. Dit zal de matrasonderlegger / lattenbodembeschermer donkerder / bruiner maken dan de foto weergeeft.
Het Himalana project is een uniek en prachtig project, opgezet door de oprichter van Prolana. Binnenkort kunt u er meer over lezen in een blog.

Vanaf € 45,00
Nog %1 beschikbaar

Productspecificaties:

Merk: Prolana
Materiaal: biologische Fair Trade Himalana wol
Wasbaar: Nee, voor zelfreiniging van het natuurlijke materiaal kunt u de matrasonderlegger eenvoudig in de zon leggen. Zonlicht (UV-licht) doodt 95% bacteriën en microben en huismijt overleeft in zijn geheel niet.

Hoe behoed ik mijn matras voor schimmelvorming

Vochtig warme lucht en transpiratievocht kan schimmelgroei geven onder het matras  Door condensatie onder het matras en vocht dat te lang onder het matras blijft 'hangen', omdat het niet genoeg ventileert of afgevoerd wordt, maakt de kans op schimmelgroei hoger. Wol neemt 1,5 keer aan vocht op, zonder nat aan te voelen. Bovendien kan wol eenvoudigweg niet schimmelen. Een prima bescherming voor uw kostbare matras.

Wol en huisstofmijt

Huisstofmijt vinden we nooit in wol. De wol vezel is veel te kroezelig en te droog voor de huisstofmijt. Hij overleeft er simpelweg niet.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 3 weken
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!