MASSIEF HOUTEN BED AMSTERDAM EIKEN WILD

Massief houten bed Amsterdam eiken wild

Design bed zwevend hout noten Comm ci

Design bed zwevend hout noten Comm ci

Bed massief eiken hout Nobel

De Bedaffair Nobel is een echt geweldig robuust bed, gemaakt van massief eiken uit duurzaam beheerde Duitse wouden. De strakke, vlakke en rechte lijnen komen prachtig tot leven dankzij het massief wild eiken. Elke Nobel van Bedaffair is uniek. Massief wild eiken is een natuurproduct en geen enkele eiken boom is dezelfde. Wild eiken is anders dan gewoon eiken. Wild eiken wordt in de Duitse wouden speciaal geselecteerd uit de randen van bossen en natuurgebieden. Wild eiken hout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt een wild eiken houten bed zijn natuurlijke charme. Massief wild eiken heeft een warme, krachtige en veel robuustere uitstraling dan gewoon eiken uit productie bossen.

Zwevend slapen

Het bed van massief eiken lijkt te zweven in uw slaapkamer. De bijzondere houten constructie waar het massief houten bed Nobel op staat geeft een bijzondere en unieke en ruimtelijke uitstraling aan uw slaapkamer. Daarnaast is de Bedaffair Nobel van massief eiken ook nog eens echt onderscheidend duurzaam: afgewerkt met natuurlijke olie, onverwoestbaar, puur en robuust afkomstig uit de oudste Duitse wouden en gemaakt op ambachtelijk authentiek wijze. Een bed voor het leven.

Lees meer over massief wild eiken >

FSC duurzaam bosbeheer keurmerk

Vanaf € 2.750,00
Nog %1 beschikbaar

Specificaties bed Nobel:

Merk: Bedaffair
Type: Nobel
Materiaal: Massief wild eiken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 43 cm
Dikte massief hout: ca. 4 cm
Inlegdiepte: ca. 21 cm
Hoogte hoofdbord: 93 cm

Het massief wild eiken bed Nobel is exclusief matrassen en lattenbodems.

Onderhoud van massief houten bedden

Voor het onderhoud van het massief wild eiken houten bed Nobel en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van massief houten bedden door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Amsterdam-IJburg. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via Tram 26 vanaf het Centraal Station Amsterdam.

Afbeelding met bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken