Kinderbedden

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina

De leukste en trendy duurzame kinderbedden van Noord Holland vindt je bij Bedaffair te Heemstede (Haarlem). In onze 800 m2 showroom bieden we keuze in duurzame kinderbedden voor baby’s, junior en tieners. Voor meisjes en jongens!

Ook voor Bedaffair's natuurlijke kindermatrassen en eco baby matrassen in elke maat, dekbedden, kussens en moltons. Bij Bedaffair, de grootste duurzame woon- en beddenwinkel van de Benelux zie je de laatste en mooiste trends duurzame kinderkamers en kinderbedden.

Jouw baby, natuurlijk vanaf het eerste prille moment

Bedaffair kiest principieel voor natuurlijke materialen die met vakmanschap en liefde worden gemaakt. Voor de jongste baby's tot de grote tieners.
Gemaakt van zuiver natuurhout. Zodat alle kinderen natuurlijk en gezond op kunnen groeien, vrij van schadelijke stoffen. Onze houten duurzame babykamer en kinderkamer meubels worden uitsluitend behandeld met natuurlijke oliën. Het ondersteunt een schoon binnenklimaat en schone binnenlucht. Voor een ontspannen slaap. Zuiver natuurhout heeft een warme uitstraling, straal geborgenheid uit en geeft elke kinderkamer een behaaglijke sfeer.

Gezond slapen is gezond groot worden

Pasgeboren baby’s slapen gemiddeld 14 tot 18 uur per dag – huilbaby’s buiten beschouwing gelaten. Baby's slapen af en aan en zijn steeds maximaal 45 tot 60 minuten wakker. Slaap betekent natuurlijk uitrusten voor je baby. Maar slaap is ook heel belangrijk voor de  ontwikkeling en groei. Tijdens het slapen scheidt de hersenklier hypofyse aan de basis van de hersenen groeihormonen af.
Alleen Bedaffair heeft 30 jaar buitengewoon veel kennis van goed en gezond slapen. Voor baby's, kinderen en volwassenen. Sinds 1994 specialist in natuurlijk heerlijk slaapcomfort.

Welk matras kiezen voor mijn kind

Er is veel keuze in kindermatrassen. Kinderen hebben andere eigenschappen van een matras nodig dan volwassenen. Een goed kindermatras is een matras dat een goede ondersteuning geeft. Het groeihormoon wordt met name tijdens de slaap aangemaakt. Met name de groeiende ruggengraat heeft een goede ondersteuning nodig. Kindjes hebben het in de regel snel warm. Ademende materialen die vocht opnemen, zónder nat aan te voelen en vocht snel laten verdampen zijn erg belangrijk om je kindje lekker te laten slapen. Bovendien zijn natuurlijke materialen erg hygiënisch. Wol en hennep bijvoorbeeld hebben een natuurlijke weerstand tegen huisstofmijt en schimmels.

Matras keuze voor kinderen

Er zijn diverse soorten matrassen te koop. Van natuurlatex tot koudschuim. In onze 30-jarige expertise hebben we veel onderzoek gedaan. Omdat synthetische matrassen stoffen bevatten die gevaarlijk zijn, heeft Bedaffair gekozen voor natuurlijke kindermatrassen. Bedaffair's natuurlijke matrassen zijn vrij van schadelijke stoffen en vrij van plastic. Net als de matrassen van Prolana en Dormiente. Gezond slapen is gezond groot worden. En daarom kiezen wij voor natuurlijke vezels en grondstoffen. Zoals 100% natuurlatex, zuiver biologische scheerwol, paardenhaar kokos en biologisch katoen.