Hoofdkussen dons medium 60 x 70 cm Yumeko eendendons eco

Dit hoofdkussen is gevuld met Nederland eendendons en heeft een biologisch katoenen tijk. Op dit lekkere, medium eendendons hoofdkussen zullen veel mensen hun hoofd met plezier neerleggen na een drukke dag. Iets stevig en toch nog vormbaar. Geschikt voor mensen met een gemiddeld postuur die op hun rug of zij slapen. Het eco kussen is gevuld met prachtig 90% wit Nederlands eendendons, van eenden die gegarandeerd niet levend zijn geplukt. Daar kunt u met een gerust hart uw hoofd op neer leggen. De maat van het hoofdkussen is 60x70 centimeter. 

Over GOTS

€ 149,95

Belangrijke specificaties:

Merk: Yumeko
Type: Medium stevig eendendons kussen
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd
Vulling: 90% Nederlands eendendons / 10% eendenveertjes
Stevigheid: medium
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: klassiek kussen
Vulgewicht: 650 gram

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.
Keurmerken: Tijk: GOTS

Slapen op een eendendons kussen

Een eendendons eco kussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel, zeker omdat we onze kussens vullen met 90% eendendons aangevuld met 10% veertjes. De ecologische kussens van Yumeko schudt u `s morgens even op en `s avonds lijkt het dan alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

100% biologisch katoen en verantwoord eendendons kussen

De zachte, soepele tijk - hoes - van het ecologisch hoofdkussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons komt van Nederlandse eenden. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

Anti-allergeen / huismijtproof

Yumeko's tijken van de ecologische kussens zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van een ecologisch eendendons hoofdkussen.

Made in Holland

De eendendons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere dons kussens uit China.

Meer informatie
levertijd 4 werkdagen