Hoofdkussen dons stevig 60 x 70 cm eco eendendons

Een dons hoofdkussen dat lekker stevig is. Stevig en toch kneedbaar. Geschikt voor mensen een wat groter postuur en op de rug of zij slapen. De zachte, witte tijk van het hoofdkusen dons is gemaakt van 100% biologisch katoen. Het hoofdkussen is gevuld met 800 gram wit Nederlands eendendons van eenden die gegarandeerd niet levend geplukt zijn. Dat slaapt een stuk lekkerder. De maat is 60x70 cm.

Een vol, lekker stevig kussen, dat toch nog lekker kneedbaar is. Een aangenaam, zacht en behaaglijk ecologisch dons hoofdkussen.

Over onze keurmerken

€ 169,95

Belangrijke specificaties:

Merk: Yumeko
Type: Stevig eendendons kussen
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd
Vulling: 90% Nederlands eendendons / 10% eendenveertjes
Stevigheid: Stevig
Maat: standaard 60x70 cm
Vorm: klassiek kussen
Vulgewicht: 800 gram

Anti-allergeen: Ja, Nomite (anti-huisstofmijt)
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw. Het kussen kan gewassen worden met weinig wasmiddel op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden. In de droger met tennisballen, daarna heel goed opschudden.
Keurmerken: Tijk: GOTS

Slapen op dons kussen

Een dons hoofdkussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel, zeker omdat we onze hoofdkussens vullen met 90% eendendons aangevuld met 10% veertjes. De ecologische dons hoofdkussens van Yumeko schudt u `s morgens even op en `s avonds lijkt het dan alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

100% biologisch katoen en verantwoord dons hoofdkussen

De zachte, soepele tijk - hoes - van het dons hoofdkussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het dons komt van Nederlandse eenden. U weet zeker dat er nooit levend wordt geplukt. Zo geniet u van de voordelen van dons, zonder dierenleed.

Anti-allergeen hoofdkussen

Yumeko's tijken van de hoofdkussens zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label – en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van een dons hoofdkussen.

Made in Holland

De dons hoofdkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Meer informatie
levertijd 4 werkdagen
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!