Zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv massief wild eikenhouten bed

Zwevend bed met boomstam hoofdbord Exclusiv massief wild eikenhouten bed

Onderdeken elektromagnetische straling bescherming en hooggevoeligheid

Onderdeken elektromagnetische straling bescherming en hooggevoeligheid

Kinderdekbed turf en biokatoen - antroposofie hooggevoelig kind slapen

Uniek bij Bedaffair is het 100% turf en biokatoen kinderdekbed. Al sinds de jaren '20 zijn de turfoliën en turf of wollegras zeer bekende producten binnen de Antroposofie. De verwerkte turf in het kinderdekbed is op ambachtelijke wijze verrijkt met intensieve biologische processen. Dit betekent dat de broze turf of wollegras verwerkt kan worden en vele, bewezen, gezondheidsvoordelen heeft.

Hooggevoeligheid, slapen en turf

Het kinderdekbed met 100% turf en biokatoen wordt veel gebruikt bij hooggevoeligheid. Hooggevoelige kinderen hebben moeite met het verwerken van de vele prikkels en indrukken van de overweldigende wereld. Binnen de antroposofische geneeskunde is het gebruik van turfolie (Moor of Solum uliginosum) bijvoorbeeld heel bekend en wordt gebruikt zodat mensen die te open staan zich meer kunnen afsluiten voor hun omgeving. 

Vanaf € 262,50
Nog %1 beschikbaar

Productspecificaties:

Type: kinderdekbed met 100% verrijkte turf en bio katoen
Materiaal: 100 % wollegras en een tijk van 100% biologisch katoen (GOTS)
Kleur: ecru
Maat: 140x100 cm, 140x200 cm; andere maten zijn ook mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
Wasbaar: Nee, luchten is het allerbeste voor dit antiseptische doch gevoelige materiaal.
Hypoallergeen: Ja, geschikt voor allergie gevoelige mensen en kinderen.
Keurmerk: kbA (kontrolliert biologische Anbau)
Extra: Sterk verwarmend, anti-bacterieel, laadt niet electromagnetisch op. Gunstig effect op electromagnetische straling.

Het schone van 100% biologisch katoen

Het 100% biologisch katoen van dit kinderdekbed zijn duurzaam geproduceerd zonder gebruik van formaldehyde. Het kinderdekbed is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en dus schoon, veilig en zeer huidvriendelijk. Het katoen van dit kinderdekbed is 100% biologisch. Beter voor u en beter voor de wereld.

Alles op een rij over turf kinderdekbed:

- 100% biologisch katoen
- 100% turf (wollegras)
- Het wollegras is op ambachtelijke wijze verrijkt met biologische processen volgens traditioneel voorschrift van Rudolf Steiner (grondlegger Antroposofie)
- Geeft een gevoel van 'omhulling' voor kinderen die te open staan
- Neutraliseert electromagnetische straling en pulserende straling (wifi)
- Verwarmt door inwerking op bloedvatenstelsel
- Duurzaam geproduceerd katoen
- Geen gebruik van formaldehyde tijdens productie
- kbA geteeld
- Hypoallergeen en huidvriendelijk
- Vochtabsorberend
- Comfortabel

Turf kinderdekbed: omhullend, biologisch katoen en verrijkt wollegras

Wereldwijd uniek antroposofisch en biologische kinderdekbed dat heerlijk verwarmend werkt zonder dat het tè warm wordt. Met speciale biologische processen is het wollegras (turf) verrijkt waardoor de gemummificeerde vezel buigzaam en flexibeler wordt. Het antroposofisch en biologische kinderdekbed geeft rust, is comfortabel en zacht, heerlijk warm en neutraliseert schadelijke straling.

Traditionele technieken

De biologische katoen en de verrijkte wollegras worden in een heel klein dorpje in Duitsland gesponnen en verrijkt door een kleinschalig bedrijfje. In hun fabriekje in het biologisch dynamische natuurgebied werken ze met traditionele homeopathische technieken en traditionele machines. De antroposofische kinderdekbedden worden in Duitsland gebreid door een ambachtelijk bedrijf. De gereinigde en verrijkte turfvezel (wollegras) wordt zonder synthetische (hulp)stoffen of chemische middelen met de hand verwerkt. De wollegras vezel is een turfvezel en 100% plantaardig. Het is slechts door natuurlijke ecologische processen gemummificeerd.

Is turf bedtextiel nieuw?

In de 19e eeuw werd turf of wollegras al verwerkt tot textiel. Vanaf de jaren '20 werd turf bedtextiel meer actueel, met name binnen de Antroposofie vanwege de ideëen van Rudolf Steiner die voorzag dat straling met forse schreden zou toenemen. Vanaf de jaren '80 werd er meer en meer turf bedtextiel ontwikkeld in Zweden en Zwitserland waarbij de turf of wollegras met een veredeling werd behandeld. Al langer bestaan in Duitsland de Moor kuuroorden (moor = veen) en de turfoliën die therapeutisch gebruikt worden.

Bouwbiologie elektromagnetische straling

Elektromagnetische straling vormt een onnodige belasting voor ons lichaam en kan mogelijk zelfs ernstige risico`s voor onze gezondheid vormen. Bij wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat verrijkt turf vezel (wollegras) bioenergetische beschadiging door technisch opgewekte stralingsvelden en door geopathogene stoor zônes physiek te demonstreren is. Kortom de werking van turftextiel of wollegras textiel is aantoonbaar.

Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Stuurt u ons dan een email of neem telefonisch contact met ons op: 020 - 303 1179

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken