Kinderkussen kapok 50x60

Een heerlijk en gezond kinderkussen voor kinderen vanaf een jaar of 3. Maar ook uitstekend geschikt voor mensen die graag een zacht klein kussen hebben. Helemaal plantaardig en gifvrij. Gevuld met 400 gram kapok uit Indonesië, verpakt in het mooiste en zachtste, witte biologisch katoen, dat voldoet aan de eisen van GOTS. Het kapok kinderkussen voelt zacht en knuffelig en is daamee prima als eerste kinderkussen voor onze kleine mensjes. Het kussen heeft de maat 50x60 cm.

Het kinderkussen bevat natuurlijk geen rits; om te voorkomen dat alles in een dolle bui eruit gehaald wordt. Het kapok kinderkussen voelt zacht en knuffelig en is daarmee prima als eerste kussen voor onze kleine mensjes. Een kapok kinderkussen gaat ca. anderhalf jaar mee.

GOTS keurmerk

€ 75,95

Belangrijke specificaties van het kinderkussen kapok:

Materiaal: tijk 100% biologisch katoen. 
Vulling: 100% kapok
Stevigheid: zacht
Maat: 50x60 cm

Anti-allergeen: Ja, anti-huisstofmijt
Onderhoud: Lucht het kussen regelmatig.

Anti-allergeen kinderkussen

Kapok is van nature hypo-allergeen.

Kinderkussen kapok met tijk van 100% biologisch katoen

De zachte, soepele tijk - hoes - van het kapok kinderkussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door de Global Organic Textile Standard (GOTS).

Made in Holland

Onze kapok kinderkussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel is het zelfs handwerk. Het maakproces voldoet aan de strengste Europese normen. Kwaliteit verzekerd. Dat is vaak anders bij de goedkopere kussens uit China.

Meer informatie
levertijd 4 werkdagen